Workshops/cursussen/lezingenHier kun je de workshops en cursussen vinden die ik geef.

 

Alles staat omschreven, maar niets staat vast, dus heb je zelf wensen of ideeën met betrekking tot een workshop of cursus van me, neem dan contact met me op en dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Veiligheid is één van de belangrijkste voorwaarden in het leven om goed tot ontwikkeling te kunnen komen. En dat geldt voor veiligheid op ieder vlak (lichamelijk, geestelijk, emotioneel, financieel en energetisch. Maar hoe doe je dat? Op lichamelijk en financieel is dat vaak wel duidelijk, maar emotioneel en energetisch is een heel ander vlak, juist omdat het niet tastbaar is. 

Een cursus waarin je kennis maakt met de verschillende aspecten van het uiten van je gevoelens. Veel mensen hebben moeite om zichzelf goed uit te drukken en al helemaal wanneer het aankomt op zo’n intiem iets als het uiten van je diepste gevoelens. Wie ben ik, wat voel ik, wat wil ik en hoe kan ik dat uiten.

De maatschappij is doordrenkt met negatieve situaties en daardoor zijn we er ondertussen zo aan gewend, dat we negatieve ervaringen vaak zoveel aandacht geven dat ze de boventoon gaan voeren in ons leven. En hoe kun je dan weer het positieve in je leven voorrang laten krijgen? 

Het lichaam heeft ons zoveel te vertellen, alleen zijn we vaak niet (meer) op de hoogte van de taal van het lichaam. In deze INTRODUCTIE op de workshop TLCC lichten we een tipje van de sluier op. 

De taal van het lichaam is zo'n geweldig instrument om erachter te komen hoe het met jou gaat. Het lichaam vertelt je zoveel over de toestand van je lichaam, maar ook over de manier hoe je in het leven staat. 

Onze voeten zijn een heel belangrijk onderdeel van ons lichaam. We brengen bijna de hele dag op ze door en toch worden ze heel vaak vergeten. In deze workshop gaan we eens echt aandacht aan de voeten besteden. Massage, doorstroming en aarding. Functioneel en genieten in één workshop.   

Encaustic Art is een bijzondere manier om prachtige schilderingen te maken met gekleurde bijenwas. Iedereen kan het. Leuk  voor jong en oud. Daarnaast kan je via de tekeningen mooie boodschappen over jezelf ontdekken. 

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en ook nog eens iets over jezelf te ontdekken? Dan is de Encaustic Art workshop iets voor jou. Leuk om alleen te doen of in teamverband. 


Vind je mijn werk en mijn kijk op het leven en gezondheid interessant en wil je hier meer over horen, dat kan!00002020