KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl

Op deze pagina staat een overzicht van alle evenementen vermeldt die verwijzen naar de evenementen die KarinWalda.nl organiseert in samenwerking met Bewegingscentrum Reset te Burgum (Frl). 

In verband met de Corona-maatregelen, zijn alle evenementen tot nader orde uitgesteld.


 
** Cursus "Zet je focus op positiviteit" € 65 per maand en dit bedrag zal door Reset per             maand worden geïncasseerd via automatische incasso. 

 

De informatieavonden en workshops in een paar regels: 


  • Hoe breng ik mezelf in veiligheid" Vaak komen we in ons leven situaties tegen waarin we ons emotioneel onveilig voelen. Karin Walda heeft  hier een stappenplan voor ontwikkeld die je in iedere situatie kunt gebruiken om jezelf gevoelsmatig in veiligheid te brengen om daarna te kunnen kijken hoe je zulke situaties kunt voorkomen in de toekomst. Workshop bestaat uit 3 avonden! Download informatie

  • "TLCC … wat wil mijn lichaam mij d.m.v. klachten vertellen?" Leer meer over de taal van je lichaam en de betekenis van klachten van het lichaam. En hoe de samenwerking met je lichaam je gezondheid kan bevorderen/behouden.

  • "Denkvoelen":  wat houdt “denkvoelen” in, waar komt het vandaan, welke energie is eraan gekoppeld, wat is de werking ervan, hoe bepaalt het ons leven en wat het verschil is tussen de bestaande termen “denken” en “voelen” en “denkvoelen”.

  • Cursus Zet je focus op positiviteit”: Tegenwoordig is het door alle druk(te) en stress makkelijk om in negativiteit te vervallen en dat gebeurt ook steeds meer. Maar wat als je zelf graag positief wilt leven, maar gewoonweg niet meer weet hoe je het aanpakt. In deze cursus gaan we kijken hoe je je negatieve gedachten en gedragingen om kunt draaien naar de positieve tegenhanger. De cursus bestaat uit 2 dagdelen.