Ik ben van 20 november t/m 6 december 2018 op Ibiza om sessies te geven. 

Wil je zelf ook dat ik bij jou in de omgeving sessies, lezingen of workshops kom geven, neem dan contact met me op via het contactformulier, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is. 

 Donderdag 15 november 2018

19.30-22.30 uur

 


Positiviteit is iets wat niets kost en toch heel waardevol is. En toch hebben mensen er vaak moeite mee om uit een negatief gedachtepatroon te stappen.

In deze lezing reik ik je informatie/tips en mijn verhaal aan om je te inspireren en te motiveren om daar bewust mee bezig te gaan. Het kan (in het begin) misschien moeilijk gaan, maar hoe meer je er bewust mee bezig bent, hoe makkelijker het gaat en je zult verbaasd staan van het effect wat het op jou en je leven en gezondheid heeft.

Positiviteit is van onschatbare waarde en betaalt zichzelf dubbel en dwars terug!


Bijdrage: € 20

Je kunt je aanmelden via vragen@karinwalda.nl 

Spiritueel Centrum Pacha Mama te Lekkum (Frl) 
Measterpaed 8 Lekkum (bij Leeuwarden)

Ik zie er naar uit om je daar te ontmoeten.Vrijdag 14 december 2018

19.30-22.30

 

 

Onze kinderen zijn heel belangrijk voor ons en we willen vaak maar 1 ding en dat is dat het goed gaat met onze kinderen. Daarom komen de kinderen vaak op de eerste plaats. We vinden het dan vaak ook heel moeilijk om te ervaren dat onze kinderen het emotioneel zwaar hebben.

Wat we echter vaak niet in de gaten hebben is dat de kinderen heel sterk met ons verbonden zijn en reageren op alles wat er bij ons van binnen speelt. En zonder dat we het in de gaten hebben pikken ze heel veel van onze emoties op en worden daarmee belast. 

In deze lezing geef ik uitleg over de onderlinge verbindingen, de invloed van onze emoties op de kinderen, de energetische en emotionele belasting en over hoe we het kunnen voorkomen dat onze kinderen emotioneel en energetisch overbelast raken. 

Een lezing die veel herkenning zal geven en een ontlasting voor zowel ouder als kind kan betekenen. 

Bijdrage:  € 20

 

Aanmelden is absoluut noodzakelijk. Er is slechts ruimte voor 10 mensen, dus meld je vandaag nog aan...vol = vol! 

 

Je kunt je aanmelden via: vragen@karinwalda.nl of johanna100265@gmail.com 

 

 

Adres van de lezing: 

 

Praktijk Johanna 

Polberg 58 Hardenberg (Overijssel) 

 

 

 

 

Wij ont-moeten je graag. ❤️

 

 


Vrijdag 2 november 2018

19.30-22.30Tegenwoordig moeten we zoveel. Onze agenda staat vol met sociale en werkgerelateerde ontmoetingen waar we (vaak naar ons eigen idee) aanwezig moeten zijn. Hierdoor zijn we zo bezig met alles wat moet, dat de moed ons soms in de schoenen zakt. We noemen ze dan ook niet voor niets sociale verplichtingen. 
En stel je eens voor dat je nu eens niet aan de verplichting(en) van onszelf en/of de maatschappij zou kunnen voldoen. Dat is een regelrechte ramp, tenminste zo reageren we wel. 

Als je zoveel dingen moet, als je zoveel ontmoetingen op een dag met anderen hebt gepland, hoe kun je dan ooit de moed, tijd en/of energie vinden om ook nog eens een ontmoeting met je (ware) zelf te regelen? 

Tijdens deze lezing ga ik in op deze plichtplegingen en ontmoetingen en hoe je die kunt veranderen in ontmoetingen met je (ware) zelf. Want door op pad te gaan om jezelf te ontmoeten, is het ont-moeten begonnen. 

Bijdrage:  € 20

Aanmelden is absoluut noodzakelijk. Er is slechts ruimte voor 10 mensen, dus meld je vandaag nog aan...vol = vol!

Je kunt je aanmelden via: vragen@karinwalda.nl of johanna100265@gmail.com

Adres van de lezing:
Praktijk Johanna
Polberg 58 Hardenberg (Overijssel)

Wij ont-moeten je graag. ❤️

 


00001971