Ik zou het heel leuk vinden als je een reactie op mijn site en/of mijn werk achterlaat.

Ineke deWilde
01-12-16 12:52:11
Vandaag weer een inzichtskaartje getrokken. Ik doe dat regelmatig en meestal is het ook die dag echt van pas op mij. Vandaag was het" goed voor jezelf zorgen" . Hoe toepasselijk, want daar schort het nog vaak aan bij mij!
Opmerking:
Dank je wel voor je mooie feedback Ineke. Ik ben blij dat de inzichtkaartjes die ik geschreven heb zo mooi aansluiten bij jouw stukje. Weer een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen mens, ziel en ik als vertaler.
Ik vertaal de boodschap van de ziel, jij gaat op je gevoel af en zoekt de kaart uit die de aanwijzing van jouw ziel bevat....wat een super team!

En ja...zorg goed voor jezelf!! Je bent voor jezelf het allerbelangrijkste op aarde, koester jezelf, houd van jezelf en zorg voor jezelf...je bent het waard!!!

Liefs, Karin <3
johanna johanna van der graaf
09-07-16 17:48:46
Ik heb net met volle aandacht jou nieuwe website gelezen. Ik kan kan zeggen prachtig verwoordt heel duidelijk, begrijpbaar het voelde warm, welkom. Als ik dit allemaal lees dan zeg IK dit is Karin op en top. De verwijzingen naar nieuwsbrief, contact enz handig. Het was het waard al de energie in te steken zodat het ook JOU website is. <3
Opmerking:
Dank je wel Johanna voor je bijzonder mooie feedback. Ik vind het ontzettend fijn dat je reageert en ook aangeeft hoe je de website ervaart.

Het is ontzettend veel werk geweest, maar ik heb weer heel veel geleerd en ben zelf tevreden met en trots op het resultaat.

Warme knuffel voor jou van mij.

Liefs, Karin <3


00003926