KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Webinfo

 

 

Aanbevolen websites 


Hier tref je links naar websites die ik graag wil aanbevelen of die mij interesseren .

 

  • Karin's Innerlijke Wijsheden: mijn Facebookpagina waar ik allerlei onderwerpen aan de orde laat komen waarvan ik de informatie verkregen heb via mijn mediamieke gaven (zoals heldervoelend, helderhorend, helderwetend en helderziend) of via mijn Innerlijke Kind of Gidsen. Dit zijn allemaal onderwerpen die gericht zijn op het vergroten van de bewustwording van mensen. 
  • Johanna's Praktijk: voor een professionele en liefdevolle begeleiding/behandeling/coaching. Johanna is mijn leerling en naast mij de enige die ook met de TLCC-methode mag werken. 
  • Johanna's Praktijk op Facebook: de Facebookpagina van Johanna's Praktijk
  • Bewegingscentrum Reset Burgum: Voor een ieder die bewust om wil (leren) gaan met z'n lichaam. Voor zowel preventie als herstel. Bewegingscentrum Reset biedt in samenwerking met KarinWalda.nl de mogelijkheid tot het volgen van een multidimensionaal (holistisch) coachingstraject waarbij de cliënt begeleid wordt op zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als energetisch vlak.  Omdat de mens bestaat uit meerdere lagen is het voor een goede gezondheid belangrijk om ook alle lagen in de mens bij de preventie en/of het herstel (van de gezondheid) te betrekken, zodat er weer een verbinding en samenwerkingsverband kan ontstaan tussen alle afzonderlijke vlakken. Hierdoor zal het evenwicht binnen alle vlakken zich weer kunnen herstellen. Niet alleen tijdelijk, maar voor een langdurig resultaat. Om dit te kunnen behalen is het van belang dat de cliënt bewust wordt van alle lagen die z'n mens-zijn vormen. De eerste stap naar een goede gezondheid en een inhoudsvol leven begint bij de bewustwording van wie jij bent en wat jou vormt.