KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Beschermengel

Beschermengel

Je hebt deze kaart getrokken, omdat je erop mag vertrouwen dat je er niet alleen voor staat. Je beschermengel is steeds bij je aanwezig. Misschien zie of voel je hem niet, maar dat is niet nodig om de bescherming te krijgen die je nodig hebt. 

Vanuit je denken zul je het contact met je beschermengel alleen maar blokkeren. Vertrouw erop dat hij aanwezig is en hoe meer je durft te vertrouwen op het feit dat dat zo is, hoe groter de kans is dat je hem ook zult ervaren. 

Je beschermengel laat regelmatig tekenen achter dat hij aanwezig is. Dit kan op verschillende manieren, maar één van de duidelijkste is dat er "opeens" een wit veertje op je pad ligt. Een teken van je beschermengel waarmee hij wil aangeven dat hij bij je is en dat je omringt wordt met liefde. 

Je beschermengel is altijd bij je en zal je leiden, zonder dat je daar misschien bewust van bent, naar de meest veilige situatie voor jou. Uiteindelijk bepaal jij door je keuzes hoe de situatie verloopt, maar jouw beschermengel zal alles doen zorg draagt voor je veiligheid. 

Laat het maar toe dat er ook voor jou gezorgd wordt! 


Een mooie affirmatie hierbij is: 

Ik hoef m'n beschermengel niet te zien. Ik vertrouw erop dat ik steeds door z'n liefde en aanwezigheid geleid wordt naar de meest veilige situatie voor mij, want er mag ook voor mij gezorgd worden. 00000565