KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nlDat verdient een bloemetje

Wauw, wat heb jij hard gewerkt. Wat ben jij goed bezig! Je maakt (grote) stappen vooruit in bewust-zijn en dat heb je helemaal aan jezelf te danken. 

Het is niet altijd even makkelijk om jezelf (verder) te ontwikkelen, maar je blijft gestaag doorgaan. Welke obstakels je ook tegenkomt, hoelang het ook duurt. Je gaat er elke dag weer met frisse moed tegenaan. 

En soms heb je wind tegen en soms heb je wind mee, maar wat de omstandigheden ook zijn, jouw positieve kijk op het leven en je doorzettingsvermogen maken dat JIJ het tot een succes maakt, wat je ook doet. En misschien ben je in de ogen van anderen niet super geslaagd, maar je kunt je leven wel als geslaagd bestempelen. Want JIJ gaat ervoor. Je hebt de intentie om van jouw leven een succes te maken. Om (door) te groeien binnen jouw vermogen en dat alleen al is een unieke eigenschap. 

Je bent geweldig!!

En daarom verdien jij een bloemetje….elke dag weer, maar nu krijg je hem zo aangeboden…gewoon omdat je het verdiend hebt!! 

Een mooie affirmatie hierbij is: 

Ik ben een uniek persoon met de prachtige intentie om mezelf door te laten groeien in bewustzijn en dat alleen al verdient alle lof00001106