KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nlDe weg naar buiten

 

Op de foto zie je een trap die naar boven gaat. Die ervoor zorgt dat je uit de diepte weer op de begane grond komt. Dat je hogerop komt, dan je nu bent. 

Je ziel heeft je deze kaart als aanwijzing gegeven, om jou te motiveren om jouw trap te bestijgen. Om jezelf naar boven te werken. Of dat nu geldt voor de positie op de arbeidsmarkt, op school, naar een hoger niveau qua bewustzijn of naar een betere positie qua emoties, zorg ervoor dat jij jou weg naar buiten vindt. Dat je jezelf naar boven brengt. Dat je jezelf naar een hoger niveau brengt. 

Hoe moeilijk het misschien ook lijkt, hoe stijl die trap naar boven ook lijkt, hoe zwaar de weg naar buiten (uit deze situatie of naar een hoger niveau) ook lijkt….. jij kunt het!!! 

Je bent zoveel krachtiger dan je denkt!! 

Sta op en zoek jouw weg naar buiten, bestijg jouw trap en ervaar hoe het is om jezelf op een hoger niveau neer te zetten. 

En je ziet ook dat de trap op de foto leuningen heeft, daar kun je je aan vasthouden als het even (te) moeilijk of (te) zwaar voor je is. Je mag hulp vragen, je mag ondersteuning vragen. En je kunt jouw trap trede voor trede bestijgen, het hoeft echt niet met meerdere treden tegelijk. 

Doe het in jouw tempo, maar ga er wel voor, want jouw niveau ligt hoger dan waar je je nu bevindt!

 

Een mooie affirmatie hierbij is:

Ik zoek mijn weg naar buiten, uit elke situatie, door mijn eigen trap in mijn tempo te bestijgen. Stapje voor stapje en met steun als het nodig is, want ik wil mezelf naar een hoger niveau brengen.


 


00000852