KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Diep geworteld zijn


Je kan zien aan de boom op de foto, dat hij behoorlijk veel tegenwind heeft gehad en toch staat hij nog steeds fier rechtop. Hij is misschien wat gebogen, maar nooit ontworteld. Een teken dat hij krachtig is en flexibel tegelijk.

Als je hevige stormen te verduren krijgt, is het belangrijk dat je stevig staat, dat je goed geaard bent. Dat je je wortels diep de grond in hebt, want daardoor ben je in staat om de krachten die op je af komen te doorstaan. Dat geldt voor deze boom, maar dat geldt ook voor jou.

Als er van alles op je af komt, op emotioneel gebied, dan is het belangrijk dat je jezelf staande weet te houden. Hoe meer je geaard bent, hoe steviger je in je schoenen staat en hoe groter de kans is dat je deze (emotionele) storm kunt doorstaan, zonder omver geblazen te worden.

Je lichaam vraagt je via deze kaart om extra aandacht aan je aarding te besteden. Doe dit bewust elke dag, want een goede aarding is net zo belangrijk als de zuurstof die je nodig hebt om te kunnen leven. Want daar gaat het om….je wilt LEVEN ipv OVERleven.

Zet je voeten op de grond, laat je wortels diep de grond in groeien en voel dat je hier op aarde stevig kunt en mag staan. Jij mag je geaard voelen, want daardoor kun je beter de kracht die in jezelf zit naar boven laten komen.


Een mooie affirmatie hierbij is:

Als ik stevig geworteld ben, ben ik krachtig en kan ik alle (emotionele) stormen makkelijker doorstaan.



00000945