KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Durven geloven in het goede


Op de foto zie je Sinterklaas staan. Sinterklaas wordt ook wel de goed heiligman genoemd. Hij staat voor rechtvaardigheid, voor gulheid en voor geloven. Kinderen zijn nog vol vertrouwen en stellen zich open voor alles wat een positieve uitstraling heeft.

Ook al weten ze al dat de Sint niet bestaat, telkens weer zullen ze vol overgave genieten van het Sinterklaasfeest.

Jij wordt ook gevraagd om (nog meer) vertrouwen te hebben in het goede, om te durven geloven dat dat (nog) bestaat.

Je open te stellen voor de mooie uitstraling van anderen en erop vertrouwen dat ieder mens en iedere situatie iets goeds in zich heeft. En ja, soms lijkt het een fabeltje, kom je achter de harde waarheid, maar dat mag je nooit weerhouden om te blijven geloven dat elk mens en elke situatie toch iets goeds in zich heeft. Het zal je veel kracht geven en je zult van binnenuit sterker worden. Telkens weer. Want elke keer dat jij durft te geloven in het goede van ieder mens, van iedere situatie, zul jij krachtiger worden. Zul je van binnenuit de kracht vinden om jezelf weer te herpakken en vol vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Het geloven in het goede van ieder mens en iedere situatie geeft jou kracht en daarom doe je het ook in de eerste plaats voor jezelf!!


Een mooie affirmatie hierbij is:

Als ik durf te vertrouwen op het goede in  alles, versterk ik mijn eigen zelfvertrouwen en zal ik krachtiger de toekomst tegemoet kunnen treden.00000989