KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


 

 Echtheid 


Als je naar deze bok kijkt, zie je dat er van alles “scheef” of “rommelig” zit. En juist dat geeft hem de “look” die hem zo aantrekkelijk, zelfs vertederend maakt. En wat hem maakt tot wat hij is …. een langharige bok met een uniek uitstraling. Je herkent hem meteen, omdat hij alle kenmerken van die bepaalde soort vertoont en dat is voor iedereen duidelijk zichtbaar.

Hoe zit dat met jou?? Durf jij jezelf te tonen aan de wereld zoals jij bent?

Gewoon ’s morgens vroeg, zo uit je bed naar de deur durven lopen. Zonder een lading make-up naar de winkel gaan of vrienden ontvangen in je huis, terwijl je (nog) niet opgeruimd hebt??

Voor veel mensen is dat héél moeilijk, want de grens tussen “lekker jezelf zijn” en “bijna asociaal” is voor menigeen héél dun. Want wanneer is het ontoelaatbaar om er op een bepaalde manier bij te lopen en wanneer is het gewoon lekker om jezelf te zijn. Door de hoge druk vanuit de maatschappij en de “24/7-moeten-presteren-mentaliteit”, wordt het steeds lastiger om jezelf te kunnen, mogen en durven zijn. Maar jij bent jij. Ook als je je haar niet altijd perfect hebt zitten, ook als je huis rommelig is.

En misschien ben jij wel véél meerjij als dat zo is. Want je hoeft niet een maskertje op te zetten of een rol te spelen om maar te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen van de maatschappij. Jij mag je laten zien in je puurste vorm met al je kwaliteiten die in jou zitten. En natuurlijk leven we binnen een maatschappij en willen we ons er bij aanpassen, maar zorg er wel voor dat jij jouw unieke identiteit behoudt en je (op gezette tijden) jezelf (weer) durft te laten zien zoals jij bent!

Toon je echtheid aan de wereld en laat zien hoe mooi en waardevol je van nature bent.  

Een mooie affirmatie hierbij is:

Ik durf mezelf te tonen aan de wereld zoals ik ben, want ik ben mooi en bijzonder in mijn puurste vorm

 

00000446