KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nlEenzaamheid


Deze prachtige eend zit eenzaam op een plekje en er zijn helemaal geen soortgenoten om hem heen. Hij is de enige in z’n soort,  een buitenstaander en heeft het daardoor moeilijker om te overleven.  

 
Hoe zit dat met jou? Voel jij je soms ook een buitenstaander? Voel jij je soms ook eenzaam? Heb je soms het gevoel dat je nergens bij hoort en moeite moet doen om je staande te houden in deze maatschappij? 

Je mag een éénling zijn in de maatschappij, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat je eenzaam hoeft te zijn. 

Als je (soms) het gevoel hebt dat je “er niet bij hoort”, dat je een éénling bent in een groep, doordat je andere denkbeelden hebt, doordat je er anders uit ziet, doordat je je anders voelt of doordat je ook daadwerkelijk anders bent….ga dan naar binnen. Keer terug naar de oorsprong van je bestaan, naar je bron. 

Maak contact met je Innerlijke Kind, met je ziel en voel dat je niet alleen bent. Je bent een deel van het grotere geheel. Ieder individu heeft z’n eigen waarde en z’n eigen missie in dit leven. 

Weet dat je nodig bent, in elk opzicht, want als jij ontbreekt, dan is de wereld niet compleet. 


Probeer zoveel mogelijk contact te maken met je Innerlijke Kind, met je ziel om te voelen dat je alleen kunt zijn zonder dat je eenzaam bent. 


   
Een mooie affirmatie hierbij is: 


Ik kan alleen zijn zonder me eenzaam te voelen, want ik ben een onderdeel van het grotere geheel00000456