KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Goddelijke ondersteuning

 

Heb je soms het gevoel dat je de dingen in je leven allemaal alleen moet oplossen. Dat je wel wat hulp zou kunnen gebruiken?

Ga dan eens voelen, want je wordt altijd ondersteund! Je ziet op de foto het zonlicht. Die prachtige lichtbron. Jij bent die prachtige lichtbron. Maar je ziet ook dat er een paars/blauwe lijn verbonden is met die lichtbron. Dat is jouw verbinding die je hebt en steun die je krijgt vanuit het Universum. Voor de één zal dat ondersteuning zijn van God, voor de ander ondersteuning vanuit de overkoepelende bron. Het maakt niet uit hoe je het noemt, het gaat erom dat het er is. En jij bent een onderdeel van God, van die bron en wordt daar ook door gesteund.

Alles is aanwezig om jou verder te helpen in jouw bewustwordingsproces, in jouw groeiproces.

En misschien denk je nu: nee, dat licht komt niet van boven, maar komt vanuit het lichtpunt. En dan heb je ook gelijk. Want het is namelijk een tweerichtingsverkeer. Jij bent je bron en de bron ondersteunt jou. Dus het komt voort uit jou en het ondersteunt jou!

Zodra je in je denken gaat, als je de dingen wilt verklaren en beredeneren, dan zul je die oneindige stroom van onvoorwaardelijke liefde verstoren en zul je je alleen gaan voelen. Laat het denken los en voel dat je verbonden bent. Het is groter dan je ooit zult kunnen bedenken! Het enige wat je kunt doen, is het ervaren!!


Een mooie affirmatie hierbij is:

Om de goddelijke ondersteuning te ervaren, hoef ik alleen maar te voelen en daarmee ervaren dat ik onderdeel uitmaak van het grotere geheel. Ik word vanuit de bron altijd ondersteund als ik mijn denken loslaat en mijn voelen toelaat. 

00001130