KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Halo

 

Op de foto zie je een halo, een kring die verschijnt rond de zon of de maan, maar die ook in verband gebracht wordt met een goddelijke uitstraling.

Jij trekt deze kaart, omdat je ziel je bewust wil maken dat je een goddelijke uitstraling hebt als je jezelf laat zien vanuit je pure zijn.

Je hoeft niet je best te doen om goed te zijn, je bent goed!

Jouw puurheid is prachtig, maar je staat je eigen straling vaak in de weg, doordat je teveel in je denken zit en je druk maakt om wat anderen van je zouden kunnen zeggen of denken. Laat dat los! Je hoeft alleen maar te zijn! Gewoon te zijn wie je bent! Meer heb je er niet voor  nodig en alles wat je doet om te bewijzen dat je mooi, goed of uniek bent, doet afbraak aan jouw prachtige, krachtige en pure uitstraling!!

Je bent een uniek wezen met een goddelijke uitstraling. Jouw belangrijkste taak voor dit moment is om dat zelf te gaan inzien.

Richt je niet op de buitenwereld om het te bewijzen, maar richt je op je binnenwereld om het zelf te kunnen zien!

Wat ben je prachtig in al jouw puurheid, met de sterke, maar ook met je zwakke punten. Het maakt jou tot wie jij bent en dat is goed!

 

Een mooie affirmatie hierbij is:

Ik mag mezelf focussen op mijn eigen innerlijk kracht en uitstraling en mezelf de ruimte geven om die prachtige kwaliteiten van mij naar buiten te laten komen.

 00000928