KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nlJezelf op slot zetten

 

Oei, oei, je ziel slaat alarm. Hij laat jou zien door middel van deze kaart dat je jezelf op slot zet. Wat is het dat jou zoveel angst in boezemt om verder te gaan, om jezelf te laten groeien, om jezelf te laten stralen? 

Kijk jezelf eens aan in de spiegel en vraag jezelf af wat er nodig is om jou in beweging te krijgen. Wat heb jij nodig om jezelf de toestemming te geven om verder te gaan? Om te laten zien wie jij werkelijk bent? Om volledig en voluit te leven? 

Misschien bedenk je nu allerlei redenen waarom jij vast zit en allerlei mensen en situaties die daar voor zorgen, maar besef je dat jij de enige bent, die jou weer in beweging kan krijgen. Dat jij de situaties in je leven zelf creëert, dus dat jij ook degene bent die zichzelf weer kan bevrijden. 

Ga ervoor!! Het is nog niet te laat! Het is nooit te laat!! 

En als je het niet alleen kunt (vinden), vraag dan hulp!!! We hoeven het echt niet allemaal alleen te doen. Je mag het wel alleen doen, maar je bent daartoe niet verplicht en als je merkt dat het alleen doen toch te zwaar voor je is, geef jezelf dan de ruimte die je nodig hebt om het samen met iemand anders te doen. 

Jij bent zelf de sleutel die het slot eraf kan halen!!

 

Een mooie affirmatie hierbij is:

Ik mag mezelf alle vrijheid geven om weer in beweging te komen en verder te gaan in het leven. Om te groeien, om te stralen, om volledig te leven! 00000801