KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Kies een andere richting

 

Op de foto zie je een rode pijl, een waarschuwingssignaal. Hij waarschuwt je dat je niet de kant op kunt of mag gaan die de pijl aangeeft.

Kijk eens naar de richting in je leven. Welk pad bewandel je (momenteel)? Je Innerlijke Kind waarschuwt je dat dit niet de goede richting is. Het kan om je hele manier van leven gaan, je levensinstelling, maar het kan ook om een bepaalde situatie gaan.

Je kunt je ertegen verzetten en eigenwijs doorgaan, omdat je denkt dat je het beter weet, maar dan zul je uiteindelijk de gevolgen (voor jezelf!) ervaren. Je zult veel energie verliezen en het brengt je niet verder. Natuurlijk heb je recht om zelf je keuze te maken en te ondervinden of het echt zo is. Het is namelijk altijd jouw vrije keuze om de weg te kiezen die jij wilt en daarmee het verloop van jouw leven te bepalen.

Je kunt het moeilijk maken voor jezelf en toch op deze weg doorgaan of je luistert naar de aanwijzing van je Innerlijke Kind waardoor je het (iets) makkelijker voor jezelf maakt.

Wat je ook doet, het is jouw besluit....het is jouw leven.

 

Een mooie affirmatie hierbij is:

Ik mag de aanwijzingen van mijn Innerlijke Kind opvolgen en daarmee mijn levenspad eenvoudiger maken voor mezelf en ik mag vasthouden aan mijn denken. Het is aan mij hoe ik met de aangeboden informatie omga.00000777