KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Kleurrijk persoon

 

De papegaai op de foto is een lust voor het oog. Met haar mooie kleuren oogst ze bewondering van iedereen. Je kunt niet anders dan versteld staan van zoiets moois.

Jij bent ook een prachtig persoon. Je hebt een prachtige, kleurrijke uitstraling en net als bij deze papegaai kunnen mensen niet anders doen, dan vol bewondering naar je kijken.

Het betekent niet altijd dat je ook alleen maar positieve reacties krijgt. Er zit ook wel afgunst en jaloezie tussen, maar zie dat als een groot compliment. Je bent zo prachtig, dat mensen daar soms niet mee om kunnen gaan.

Je bent een kleurrijk persoon vanuit je kern en je hebt een bijzondere uitstraling. Wees trots op die uitstraling. En als je nog niet helemaal ontdekt hebt hoe mooi je bent, ga dan op zoek. Want een mooie “papegaai” zoals jij, verdient het om in al haar schoonheid aan de wereld getoond te worden. Ze mag de wereld (en zichzelf) verblijden met haar prachtige, kleurrijke uitstraling.

Probeer niet om die bijzondere straling tegen te houden, omdat het misschien te opzichtig zou zijn, omdat jij niet zo nodig op de voorgrond hoeft te treden. De wereld heeft de kleur nodig van mensen zoals jij! Wees alleen maar jij, in je puurste vorm en verder hoef je niets te doen.

Je bent prachtig, durf met je gloed de wereld te kleuren en straal zoveel je kunt!

 

Een mooie affirmatie hierbij is:

Ik mag mezelf in volle glorie laten zien aan de wereld, want de wereld kleurt mooier als ik straal.

 

00000820