KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nlLicht aan het einde van de tunnel

Soms is het leven moeilijk en heb je het gevoel dat alles alleen maar tegenzit. 

Zit jij (al een langere tijd) in zo’n periode? Heb je het gevoel dat het allemaal maar door blijft gaan? Dat je van de ene tegenslag in de andere tegenslag terechtkomt? 

Weet dan dat ook nu geldt dat er aan het einde van de tunnel licht is. Ook voor jou!! Blijf de moed erin houden, opgeven is géén optie! 

Wil je graag sneller naar het einde van de tunnel, kijk dan eens wat je er aan kunt veranderen. Wat jouw actieve rol hierin kan zijn. 

De dingen die je tegenkomt in je leven, de omstandigheden, de situaties, de mensen zijn er alleen maar om jou verder te laten ontwikkelen. Om je krachtiger te maken. En misschien heb je alleen maar het idee dat alles je verzwakt, nou dat is niet zo! Het is een mogelijkheid om steeds weer te oefenen. Om te oefenen op de vlakken waar je nog niet zo krachtig bent. Maar dat vergt wel een actieve houding van je.

Je kunt niet wachten tot het licht naar jou toe komt, jij zult jezelf in beweging mogen zetten om naar het licht toe te gaan. 

Dus ook in zware periodes: wacht niet tot ze vanzelf voorbij gaan, ga op zoek naar de mogelijkheden om van de zware periodes een lichtere periode te maken. Zoek je eigen uitweg hierin!! 

Alles wat jij doet om positief te zijn, om te kijken wat jou verder brengt ipv wat jou onderuit haalt, draagt bij om (nog) eerder bij het einde van de tunnel te komen. 

Dus pak je moed bij elkaar, houd vol en ga op zoek naar jouw licht aan het einde van de tunnel. Waarom?? Omdat je het verdient!! Het licht, het plezier in het leven is er ook voor jou!! 

Zorg ervoor dat jij niet op het licht wacht wat naar jou toekomt, maar ga naar het licht toe, want dat zal altijd op jou wachten…zet jezelf in beweging en ervaar dat het licht er ook voor jou is!!

  

Een mooie affirmatie hierbij is:

Ik mag mezelf in beweging zetten om (sneller) het licht te bereiken dat aan het einde van de tunnel op me wacht. Elke zware periode is tijdelijk en houdt een keer op, het is aan mij om de lengte ervan te bepalen!

 


00000798