KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Lotusbloem

 

De lotusbloem is een prachtige bloem.

Hij staat symbool voor de ‘groei naar verlichting’ en zal vooral voortkomen uit het groeiproces van de bloem. De lotusbloem nestelt zich in de modder onder water en groeit dan heel krachtig naar het licht toe, waarna wij een prachtige bloem kunnen waarnemen op het water.

Dit proces kunnen wij ook als mens doormaken, zie dan de modder als onwetendheid en strijden (en daarmee lijden) en naarmate je groeit wordt je wijzer en als eenmaal de verlichting (wijsheid) hebt ontwikkeld, straal je net als die prachtige lotusbloem.

Jij hebt deze kaart gekozen om jezelf eraan te herinneren dat je goed bezig bent. Dat je volop in ontwikkeling bent en dat je steeds wijzer wordt. Een prachtig proces. Soms zéér intensief, maar zo bijzonder om mee te (mogen en kunnen) maken.

Wees trots op jezelf! Je bent zo'n prachtig mens die steeds meer tot bloei begint te komen en die uiteindelijk zal stralen als nooit tevoren.

Je bevindt je op het “pad der verlichting” en als je dat pad blijft volgen,  ga je een stralende toekomst tegemoet.

 

Een mooie affirmatie hierbij is:

Hoe meer ik me richt op positiviteit en hoe meer ik me bezig houd met mijn eigen ontwikkeling om mijn bewustzijn te vergroten, hoe meer ik zal stralen en kan ik zelf en de wereld om mij heen, genieten van mijn eigen krachtige uitstraling.00000814