KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl
Richtingaanwijzer

 

Op de foto zie je een vuurtoren. Een vuurtoren is een richtingaanwijzer voor de schepen op zee die 's nachts varen. Ze kunnen zo hun weg vinden. 

Ben jij ook zoekende? Heb je ook het gevoel dat je niet weet welke kant je op kunt, wilt of mag gaan? Heb je voor jezelf het gevoel dat je de richting een beetje kwijt bent? Dat kan gelden voor alles in je leven of juist voor een bepaald detail, maar het is dan wel een detail dat voor jou nu heel belangrijk is. En daarom is het belangrijk dat je je uitweg gaat zoeken.

Je richt je (teveel) op de aanwijzingen die van buitenaf zouden kunnen komen, terwijl je zelf de beste richtingaanwijzer bent voor je leven. Richt je eens naar binnen ipv naar buiten. Ga voelen wat jouw richting is. Niet vanuit het denken, maar juist vanuit je voelen. Je zult aanwijzingen krijgen die je niet kunt bedenken of die je niet in de buitenwereld zult vinden. Jij bent namelijk degene die het beste voor jou weet wat goed is.

En misschien is dat niet altijd de meest succesvolle weg voor de buitenwereld, maar het is wel de meest succesvolle weg voor jou!! En daar gaat het om, dat jij het gevoel hebt dat je je weg gevonden hebt. Het is jouw pad die je mag volgen, niet het pad van anderen!

Luister naar je gevoel. Voel wat je stress geeft,  voel waar je het benauwd van krijgt, dat zijn voor jou de verkeerde richtingen. En voel vooral waar je blij van wordt, waar je een gevoel van opwinding en enthousiasme, een gevoel van warmte van krijgt. Dat is de richting die voor jou goed is. En dan hoeft dat niet je uiteindelijke bestemming te zijn, maar je volgt dan wel de weg die jou verder laat ontwikkelen, op welk vlak dan ook.

Vertrouw op jouw eigen innerlijk licht en volg dat licht!!

 

Een mooie affirmatie hierbij is:

Ik mag mijn eigen innerlijke licht volgen, want dan zal ik mijn bestemming vinden hier in dit leven.


 

00000749