KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Rustpunt

 

Je ziet op de foto het gebouw dat midden op de Afsluitdijk staat. Als de mensen onderweg zijn, maken ze vaak even gebruik om hun reis te onderbreken en hier even tot rust te komen.

Je hebt deze aanwijzing gekregen, omdat het belangrijk is voor jou om ook even een rustpunt in je leven in te bouwen. Je bent altijd druk bezig, altijd “onderweg” en het is belangrijk dat je op tijd je rust neemt. Nu is de tijd daarvoor gekomen.

Stel dit niet uit, maar doe het nu!

Je zult merken dat alles daarna weer veel soepeler gaat, dat je meer resultaat boekt, op elk vlak als je uitgerust bent.

Je hoeft niet volledig stil te zitten, maar het is wel belangrijk dat je even afstand neemt van alles waar je dagelijks mee bezig bent. Zorg dat je je focus eens even op iets nieuws kunt richten. Daar krijg je weer nieuwe energie van en komt er ook weer ruimte om nieuwe inzichten binnen te krijgen die je verder zullen helpen op je levenspad.

Als je steeds doorgaat in dezelfde energie, emotie, gevoel, omstandigheden of denkwijze, zul je merken dat je je aandacht (zo nu en dan) verliest en dat er dan juist schade (bij jezelf) ontstaat, dat jouw veiligheid in gevaar komt.

Het is belangrijk dat je je activiteiten, maar ook je denken en aandacht eens op andere dingen richt. Het zal je goed doen!

 

Een mooie affirmatie hierbij is:

Als ik op tijd mijn rust neem en mijn aandacht op andere dingen richt, ben ik beter in staat om op een gezonde en veilige manier mijn weg te vervolgen.


00000464