KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Transformatie

Transformatie

Je bent momenteel bezig in een gigantisch transformatieproces. Dit houdt in dat er van alles verandert binnenin jou en daarmee in jouw leven. 

Het  proces van transformatie verloopt niet altijd over rozen. Het is een pittige tijd, omdat al het bekende en bestaande ruimte mag maken om plaats te maken voor het nieuwe. Op zich is dat prettig, maar tegelijkertijd verlies je hiermee ook al je zekerheden. En dat is iets wat behoorlijk zwaar kan zijn. Het betekent dat je behoorlijk op jezelf teruggeworpen wordt. En dat is niet altijd eenvoudig, maar wel absoluut nodig. 

Je hebt te lang jezelf op de achtergrond gezet en NU is het tijd voor jou om echt al je aandacht eens te richten op jou. Wat heb jij nodig, wat is voor jou belangrijk, wat is van belang voor jouw proces i.p.v. altijd wat is er voor de ander nodig. 

En logisch dat het wennen is voor je. Je zult ook regelmatig heen en weer geslingerd worden tussen hoop en wanhoop, tussen angst en twijfel, tussen geluk en verdriet en toch....alles in het universum is bezig om jou nu eens centraal te stellen. Om jou bewust te laten worden dat JIJ belangrijk bent!!! En dat kan niet door alles soepeltjes langs je heen te laten glijden...dat heb je lang genoeg gedaan. Je mag NU gaan VOELEN dat JIJ bestaat en belangrijk bent. En ja, daar zijn soms rigoureuze maatregelen voor nodig om je dat letterlijk te laten inzien, te laten voelen en te laten beleven. Want het draait tenslotte om jou!! En het is dan ook belangrijk dat je dus een BEWUST onderdeel bent van het transformatieproces. Niet aan de zijlijn, niet in de schaduw, niet op de achtergrond, maar er gewoon helemaal middenin. Bam!!!  

Het is net of alles om je heen schreeuwt:"wakker worden!!!" 

En dat is wat je mag doen...wakker worden en beseffen, voelen EN AANVAARDEN dat JIJ nu aan de beurt bent...dat het NU JOUW tijd is om ook echt te gaan LEVEN!! 


Je hebt het meer dan verdiend!!! 


Een mooie affirmatie hierbij is: Ook al is het soms pittig, ik wil bewust deel uitmaken van mijn transformatieproces, want ik ben er klaar voor om mijn eigen leven te gaan leiden!  


00000618