Ik vind het ontzettend leuk om mijn creativiteit te delen met anderen. Creativiteit en positiviteit hebben de ruimte nodig om zich verder te ontplooien. Ik hoop ook echt dat mensen erdoor geraakt, gemotiveerd, gesteund, geïnspireerd of aangezet worden tot het richten op een positief leven. 

Wil je iets van mijn werk (bv uitspraken/plaatjes) voor privé gebruiken dan mag dat, maar wees bewust van het feit dat er Copyright© op mijn werk rust. Dus mocht je het willen gebruiken, wees dan zo fair om de bron te vermelden. (www.karinwalda.nl). Hierdoor geef je waardering aan mij, mijn werk en heb je zelf een positieve levensinstelling waarin ruimte is voor waardering.

Wil je mijn werk gebruiken voor commerciële doeleinden of voor het verspreiden via internet of grote(re) aantallen, dan zul je eerst toestemming moeten vragen en eventuele kosten hiervoor betalen.   

Dank je wel en bovenal...geniet van mijn werk!

Wil je mijn werk zelf hebben, dan is het ook mogelijk om mijn werk te kopen op foto of papier afgedrukt. Leuk om zelf op te hangen of cadeau te doen. Klik dan hier: online bestellen.

 

 

00001989