Nieuwsbrieven 2015


Nieuwsbrief  3 2015

Vrede in jezelf Het afgelopen jaar heeft nogal wat teweeg gebracht.
Er is een verandering van energie en dat is overal merkbaar. Veel onrust, conflicten, strijd en verdriet is aan de orde van de dag.


En om toch een stukje bij te dragen aan de bewustwording, juist tijdens deze roerige tijden, heb ik er een gedicht over gemaakt.


Ik wens een ieder toe dat hij/zij de vrede in zichzelf kan bewaren, herstellen of ontwikkelen.


Liefs, Karin


Voor de gehele nieuwsbrief klik op onderstaande link:

Nieuwsbrief 3 2015

Nieuwsbrief  2  2015Word je BEWUST van welke energie je zelf creëert en versterkt

Momenteel is het één grote chaos in de wereld. Er heerst ontzettend veel haat, agressie en angst. En de emoties vliegen je om de oren. Verdriet, woede, agressie, haat, onmacht, radeloosheid, pijn, wanhoop en angst, vooral veel angst voeren de boventoon. En het is natuurlijk ook niet vreemd als je ziet wat er allemaal aan de hand is in de wereld.

 
We willen het graag allemaal anders, maar we kunnen er zelf zo weinig aan doen….tenminste dat wordt vaak gedacht. Want ja, het is zover van ons vandaan en wij kunnen die terroristen niet stoppen, wij kunnen als éénling niet veranderen wat er in de wereld aan de hand is. Dus we focussen ons op het deel waar we, voor ons gevoel, nog wel iets kunnen doen. En dat is steun geven aan de mensen die het zo zwaar hebben, de mensen die verdriet en pijn hebben, we geven steun aan het vechten tegen de mensen die al die ellende veroorzaken en we strijden voor de vrede.

 
Op zich een prachtige gedachten, maar……


Voor de gehele nieuwsbrief klik op onderstaande link:

Nieuwsbrief 2 2015

Nieuwsbrief  1  2015Volg je eigen pad naar de nieuwe tijd


Net zoals in de wereld, zijn er in mijn wereld ook veel veranderingen gaande. Ik merk echt dat het transformatieproces bij mij in een stroomversnelling zit. De nieuwe energie, waar we momenteel in terecht zijn gekomen, werkt voor mij héél goed. Het is een gevoel van thuiskomen. Een gevoel van versnelling, maar ik heb lang op die versnelling zitten wachten.


Altijd heb ik het gevoel gehad dat alles zo langzaam gaat, terwijl iedereen altijd roept:"doe eens wat rustiger aan, je bent niet bij te houden". En dat is misschien ook wel zo, maar ik heb zelf het gevoel dat ik al veel eerder in de energie zat, die we nu beleven en dat het daardoor voor mij allemaal veel te langzaam ging. Ik functioneerde al op het niveau van de hogere energie en daarom voelde alles voor mij als  "traag, beperkend, stilstaand". En dat is niet omdat ik mezelf zo geweldig vind, maar omdat ik binnen dit trillingsniveau gewoon veel beter tot z'n recht kom. Ik functioneer beter, voel me fijner en kan nu meer gaan leven en werken in het tempo waarbinnen ik me prettig voel.


Het is net als een motor in een voertuig. Een dieselmotor komt traag op gang en heeft tijd nodig om op te warmen, terwijl een motor in een sportwagen direct klaar is om op volle snelheid te functioneren. Dit geldt dus ook voor mensen en ik ben dan zo'n sportwagen. Ik trek krachtig op en heb een (extreem) hoge topsnelheid. Als ik op dat niveau kan werken en leven, dan functioneer ik het beste.


En dat betekent niet dat ik altijd maar eindeloos door kan gaan, alhoewel ik die neiging vaak wel heb, want dan raakt mijn motor ook oververhit. Ook ik heb het nodig om tot rust te komen, om letterlijk weer even af te koelen, om daarna met volle overgave weer naar mijn topsnelheid over te schakelen.


Een logisch gevolg van overschakelen naar die nieuwe fase is dat je de oude, niet..


Voor de gehele nieuwsbrief klik op onderstaande link:

Nieuwsbrief 1 2015

 

 

0458