KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nlJe kunt een bestelling plaatsen door een mail te sturen naar vragen@karinwalda.nl  


KORTE UITLEG WERKING BLOEM DES LEVENS GLASWERK

Glaswerk dat het water transformeert naar een hogere trilling, waardoor het weer de trilling bevat die je cellen nodig hebben. Elke gezonde cel trilt op een bepaalde frequentie, maar door allerlei onnatuurlijke invloeden is deze frequentie dusdanig veranderd dat ons lichaam daaronder lijdt. Door het drinken van water dat weer gereactiveerd is, geef je het lichaam wat het nodig heeft en ondersteun je het lichaam om weer terug te kunnen keren naar die hogere frequentie. Hierdoor kan het lichaam makkelijker het zelfherstellende vermogen re-activeren. 

Door de affirmaties die erin gebrand zijn, worden de trillingen in een bepaalde richting extra versterkt. Hierdoor kunnen ze dus een bijdrage leveren aan het proces dat in je lichaam aan de gang is of op gang mag komen. 


Bloem des Levens

De 'Bloem des Levens' geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze 'Bloem des Levens' bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor revitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool bevindt zich steeds op de bodem van alle drinkglazen en karaffen van Nature design. 


KORTE UITLEG OVER DE VERSCHILLENDE CHAKRA-GLAZEN

Wortel Chakra/ Affirmatie Gezondheid ( rode kleur)

De wortel of chakra 1 is verbonden met het thema gezondheid, lichaamsbewustzijn en het gevoel van thuis zijn. Wanneer dit chakra open is, voelt men zich geaard, stabiel en zeker. Men is aanwezig in het hier en nu en goed verankerd in zijn lichaam.

Sacraal Chakra/ Affirmatie Harmonie ( oranje kleur)

De Sacraal Chakra of Chakra 2 is verbonden met Harmonie van de gevoelswereld. Wanneer deze open is kunnen de gevoelens vrij stromen en geuit worden zonder te emotioneel te worden. Men kan intimiteit toelaten en deze hartstochtelijk en levendig tot uitdrukking brengen.

Solar plexus Chakra/ Affirmatie Moed ( gele kleur)

De solar plexus of Chakra 3 is verbonden met Moed en kracht. Hier gaat het om de vaardigheid in je eigen kracht te komen en deze te behouden. Je hebt genoeg zelfvertrouwen en voelt je assertief in een groep.

Hart Chakra/ Affirmatie Liefde (groene kleur)

Het hart Chakra of Chakra 4 is verbonden met liefde. Wanneer deze open en in balans is ben je vol compassie, vriendelijk, aardig en in staat om genegenheid te tonen. Ook ben je in staat om harmonieuze relaties aan te gaan.

Keel Chakra/ Affirmatie creativiteit ( blauwe kleur)

De keel chakra of chakra 5 is verbonden met onze creativiteit. Hier gaat het om je zelf uit te drukken met de stem. Is de keel chakra geopend dan kan men zijn eigen waarheid goed uitdrukken en is in staat om informatie te ontvangen en te verwerken.

Voorhoofd Chakra/ Affirmatie Intuïtie (indigo kleur)

De voorhoofdschakra of Chakra 6 in het midden van het voorhoofd (derde oog) is verbonden met Intuïtie. Het gaat om inzicht, visualisatie en voorstellingsvermogen. Wanneer het derde oog geopend is, is men in staat van zijn ervaringen te leren en ze in perspectief te zien.

Kruin Chakra/Affirmatie Wijsheid ( paarse kleur)

Onze kruinchakra of chakra 7 staat voor wijsheid en het hoogste bewustzijn. De opening van de kruinchakra verbindt ons met de eenheid van het bestaan, men is in staat om onbevooroordeeld te zijn, is zich bewust van zichzelf en van de wereld om zich heen.

Goud = immuunsysteem

Veelkleurig = ondersteunt een positieve en vrolijke levenshouding. Aanbevolen voor kinderen en mensen met depressieve neigingen.

Wit = bevordert openheid en volledigheid van waarneming.

Platina = versterkt zelfvertrouwen en liefde voor onszelf.GEBRUIK EN ONDERHOUD

Gebruik: Volgens de wetenschappelijke onderzoeken van Dr. Masaru Emoto kan water in korte tijd informatie opnemen. Na 3 minuten in een Mythos Chakra glas is het water gerestructureerd, gevitaliseerd en klaar om te drinken. 

Onderhoud: Met de hand schoonmaken, met een mild afwasmiddel. Het glas kan in de vaatwasser maar na 500 wasbeurten kan de afbeelding vervagen.

Samenstelling glas

Machinegeblazen, loodvrij glas.

Waterkwaliteit

Normaal leidingwater is door de overmatig hoge leidingdruk en door het stromen in dezelfde leidingen verzwakt. Slechts drie minuten in het Nature design glas is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen. De onderzoeksresultaten komen uit het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland.

De gulden snede

Al sedert de oudheid hebben de basisverhoudingen van de gulden snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen en elders. De gulden snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, en dit is de reden waarom wij het principe toepassen als richtlijn in onze ontwerpen. Deze komt voort uit de eenheid in verhoudingen waarbij de relatie tussen de grotere en de kleinere delen gelijk is aan die tussen het grote geheel en het grootste deel. Deze ratio, deze formule, de 'Pi' uit de wiskunde, is 1,618. De Fibonacci-serie getallen (en toonhoogten) is op ditzelfde principe gebaseerd, en formuleert de eigenschappen van groeiprocessen zoals ze te vinden zijn in de natuur; bijvoorbeeld in het blad en de bloem. Hieruit komen ook linksom en rechtsom draaiende spiralen voort, in verhoudingen van 8 staat tot 13, of 21 staat tot 34 (alle behorend tot de getalreeksen van Fibonacci). Wanneer deze getallen met elkaar gedeeld worden is de uitkomst steeds 1,618, ons begrip Pi, oftewel de gulden snede.

Al dit glas en porselein wordt zorgvuldig ontworpen in overeenstemming met deze gulden snede, waardoor elk artikel aangenaam oogt en energetisch overeenkomt met de stroming van levensenergie.

Productie

Traditionele handarbeid is voor de vervaardiging van de producten vereist. Het levensbloemmotief wordt bij circa 600º Celsius in de bodem gebrand. Het glas dat Nature design gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoog-energetisch medium. De glasgrondstof is vrij van lood en andere zware metalen.

Symbolen en Affirmaties

Symbolen zijn in alle culturen op aarde sinds de oertijd in gebruik. Om de effectiviteit van symbolen te begrijpen is het noodzakelijk om de inherente resonantie of vibratie die deze symbolen in zich hebben te begrijpen. Soms wordt deze overgebracht via woorden, zoals affirmaties, soms via grafische symbolen, mathematische reeksen of klanken.

 

Drinkglas Nature design Mythos met Chakra affirmatie in de bodem.  Kijk boven voor de verschillende kleuren en werking. 

€ 14,50 per stuk

Inhoud:
250 ml


Nature design energieplaat Bloem des Levens goud - klein


€ 20.95 per stuk / € 42,95


Afmeting: 9 cm / 22 cm

Goud 23,8 karaat: het goud is met 600 graden in het glas gebrand, ondersteunt de stabilisering van het immuunsysteem

Gebruik: De energieplaat is een met de hand gepolijste onderzetter, met daarin gegoten het symbool van de Bloem des Levens in 24-karaat goud.

De bedoeling van deze plaat is het energetisch versterken en opladen van wat erop gezet wordt.

Deze onderzetter is niet geschikt voor gebruik van hete borden of andere hete voorwerpen.

Nature design Mythos 7 chakra drinkglazen - met chakrasymbool en tekst.


€ 75.50 per set

Inhoud: 7 x 250 ml

Set met de 7 verschillende Chakraglazen met bijbehorende symbolen en tekst en werking. 

Vitaal waterkaraf Golden Delicate met Bloem des Levens - goud - 0.5 liter

€ 45.95 per stuk

Inhoud: 500 ml

Goud 23,8 karaat: het goud is met 600 graden in het glas gebrand, ondersteunt de stabilisering van het immuunsysteem. Ook in veelkleurig. 

TC karaffen. Wanneer vloeistof (water, wijn) eenmaal gerevitaliseerd is in onze karaffen blijft de stabiliteit van deze oplading wel een hele week intact, zonder verdere afname. Het effect van TC glasproducten is gegarandeerd zolang de geometrische vorm en de bijbehorende symboliek intact blijft. 

De wetenschap omschrijft het materiële effect dat TC producten hebben op de biologische vitaliteit van water en andere vloeistoffen als 'coherentie'. Het is onder wetenschappers bekend dat coherentie tussen de verschillende delen van een systeem, of tussen verschillende delen van informatie, zorgt voor harmonie en een versterking van het totaal. 

Bij gebruik van TC glasproducten zijn er geen andere energetische invloeden (elektronisch, magnetisch, geestelijk of anderszins) noodzakelijk om het effect te bereiken van de glasproducten als zodanig. 

Zet de TC karaf op een vast aanwezige plek waardoor de vormkracht ook de atmosfeer in de ruimte kan beïnvloeden. 

Let er echter op dat de TC karaf niet aan direct zonlicht blootgesteld wordt.