KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Gedichtenbundels Karin Walda

2015Mijn 2e gedichtenbundel "De twijfel voorbij..." is een feit!!

Op zondag 6 september werd deze bundel gepresenteerd met nog een groep dichters als onderdeel van de "Wilgjesserie" van uitgeverij de Wilg.

Super trots en héél blij met het resultaat, mede omdat het papier dat deze keer gebruikt is, véél mooier is en er nu (van mijn beide bundels) ook een gelimiteerde kleurenuitgave is.
Deze versie vliegt de deur uit, dus wil je nog zo'n gelimiteerde kleurenuitgave in je bezig krijgen....bestel dan NU...voor het te laat is


Klik op onderstaande foto als je wilt een exemplaar wilt bestellen:

 
Boekpresentatie 2e gedichtenbundel "De twijfel voorbij..."         van Karin Walda op 6-9-2015 in Coda te Apeldoorn

  

"Keuzes maken voor jezelf"

uit mijn 2e bundel "De twijfel voorbij.."  

 

"Heb vertrouwen...."

uit mijn 2e bundel "De twijfel voorbij.."  


Ook heb ik nog een gedicht uit mijn 1e bundel "Wie onderweg is ervaart.." (15-6-2014)  voorgedragen, omdat op 6 september 2015  de (gelimiteerde)  kleurenversie uitkwam. Hier ben ik ontzettend blij mee, omdat ik de foto's allemaal zelf maak en ik alles in kleur véél meer tot z'n recht vind komen..

"Hoogsensitief kind" -

 uit mijn 1e bundel "Wie onderweg is ervaart..."  

De filmpjes zijn niet helemaal scherp, maar dat mag de pret niet drukken...

 

2014

 


Mijn 1e gedichtenbundel "Wie onderweg is ervaart..." is een feit!!

Op zondag 15-6-2014 werd deze bundel gepresenteerd met nog een groep dichters als onderdeel van de "Wilgjesserie" van uitgeverij de Wilg.

Ik ben zo ontzettend trots en dankbaar dat mijn droom werkelijkheid is geworden!!

Wil je een exemplaar bestellen, klik dan op onderstaande foto:


Presentatie gedichtenbundel "Wie onderweg is ervaart..." van Karin Walda op 15-6-2014 in Doelengebouw Haarlem

Deze blog heb ik geschreven naar aanleiding van het uitkomen van mijn 1e gedichtenbundel "Wie onderweg is ervaart..."


 

Wat een emoties, wat een ontlading…mijn 1e gedichtenbundel “Wie onderweg is ervaart….” is een feit! Het is een bundel waarmee ik je deelgenoot maak van een deel van het pad dat ik de afgelopen jaren heb gelopen, mijn levenspad. De gedichten zijn voortgekomen uit emoties van mezelf, de cliënten die ik behandel of van de mensen om me heen, dus elk gedicht heeft voor mij een speciale waarde.

 Het is een deel van mezelf, maar het is méér. Het is een document voor mij geworden waarmee ik Karin Walda in de wereld heb gezet. Ik, de vrouw die altijd voelde en geloofde dat ze er niet toe deed, dat ze altijd minder was dan elke ander op deze wereld en die vanuit een ziek en angstig klein vogeltje zich getransformeerd heeft tot een zelfbewuste vrouw die er klaar voor is om haar vleugels uit te slaan. Om de wereld te laten zien dat ik het waard ben om hier op deze aardbol rond te lopen. Het boek is géén bewijs naar de wereld toe, het boek is een geboorte en bevestiging van mezelf… door mezelf! En niets of niemand kan dat voor mij afbreken. 

 En dat is prachtig om te zien wat je leert in het hele proces. Ik, de perfectioniste, de vrouw die alles, maar dan ook alles onder controle wil houden, uit angst…. Ja uit pure angst dat ze anders helemaal door de wereld verpletterd zou worden. En nu bij het samenstellen en uitgeven van het boek, heb ik geleerd om bepaalde dingen uit handen te geven. Om te laten gebeuren wat er gebeurt. En natuurlijk gebeurde er iets…. Iets wat normaal mijn hele zelfvertrouwen, mijn hele bestaan zou doen wankelen. Ik, de perfectioniste in mij, had alles tot in detail uitgewerkt. Maar ik was niet de enige die aan het boek werkte. Daar komt een hele groep mensen bij kijken. De postbode die mijn manuscript op een veilige manier af moest leveren. De uitgever (met z’n team) die ging beoordelen of het wel waardig was om mee te doen in deze serie. De graficus die de lay-out bepaalde. De drukker die het uiteindelijke boek afleverde. En tenslotte weer de groep mensen, waaronder de uitgever, die ervoor zorgde dat alles weer netjes aan mij geleverd zou worden. En net als tijdens het hele proces, dit deel van mijn levenspad, waarin ik héél veel lessen heb geleerd, kreeg ik nu ook weer een les.

 Er was iets fout gegaan…. De laatste verbeteringen van mijn manuscript waren niet doorgevoerd. Hierdoor klopte de inhoudsopgave niet meer, waren er een paar veranderingen niet doorgevoerd en miste de praktijkinformatie in mijn boek. Hoe kon dat nou?? Je zult zeggen, een stomme fout en ja, dat is het natuurlijk ook, maar voor mij was het weer een hele belangrijke les. Want wat deed ik nu…..zakte ik weer in een diepe put weg, liet ik weer mijn zelfvertrouwen tot een minpunt afbreken, liet ik het hele proces met een domper eindigen of richtte ik me op het positieve, op mijn kracht waar ik zo trots op ben. En ja…voor dat laatste heb ik gekozen. Ik heb met de uitgever en de graficus overlegd en we zijn tot op een oplossing gekomen. Er wordt alsnog een mooie boekenlegger gedrukt, waar de juiste inhoudsopgave op staat en waar mijn praktijkinformatie op komt te staan. En die wordt toegevoegd aan elk boek. Het probleem was opgelost. En ik kon verder met genieten. Natuurlijk was er daardoor nog een stukje extra emotie aanwezig en dat is ook terug te zien op het filmpje van mijn boekpresentatie, maar wat ben ik ontzettend TROTS op mezelf!! Jeetsie meid, je hebt het geflikt!!! Met alle emoties, met alle tegenslagen, met alles wat op je pad kwam…. Het is je gelukt!!! En ook dit keer heb je jouw kracht laten zien: POSITIVITEIT!!

 En er zullen misschien mensen zijn die erover vallen, die zich eraan storen…. En ik…ik zal bij elk boek waarin ik een boekenlegger stop, herinnerd worden aan weer een stukje overwinning op mijn angst, want ik weet het steeds zekerder en voel het steeds meer….meid je bent het waard om op deze wereld rond te lopen!!

 Karin Walda

16-6-2014

 


"Hoogsensitief kind" uit mijn 1e gedichtenbundel                          "Wie onderweg is ervaart..."
"Positiviteit" en "Tijd staat niet stil" uit mijn 1e gedichtenbundel "Wie onderweg is ervaart..."Gedicht geschreven voor Rob en Marion Spronk, de uitgevers van de Wilgjesserie waarvan mijn gedichtenbundel een onderdeel uitmaakt.

(Klik op de foto voor vergroting) 

 

00051682