Vandaag weer zo'n mooi voorbeeld gehad van hoe je met obstakels om kunt gaan. Ik noem ze ook geen obstakels, ik noem ze...uitdagingen en mogelijkheden tot groei... 


Na het zetten van mijn intentie voor 2018 ...mezelf zichtbaar maken en veel mensen bereiken om met mijn TLCC methode zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in hun bewustwordingsproces, krijg ik natuurlijk op allerlei manieren de mogelijkheid om te oefenen in het zichtbaar worden. En dat zijn voor mij de leer/groeimomenten, maar die er voor een ander misschien uit zien als pure obstakels. 


Dus die obstakels zijn er in overvloed....als ik wat neerzet, dan komt het ook in mijn tempo en die ligt behoorlijk hoog, dus dan snap je dat de leermomenten zich ook in een ongelooflijk hoog tempo aandienen... 


Maar goed, ik ben dus druk bezig om daar mee te oefenen. En er komt dan van alles kijken....zo ook het updaten van mijn website. Nou dat is me toch een werk..ik doe alles zelf (met geweldige aanwijzingen van een paar lieve mensen om me heen <3 ) en dan zie ik weer hoeveel informatie ik te delen heb...en dus ook hoeveel ik weer bij mag werken...dus ik volop bezig met het updaten, maar dan moet ik ook uploaden en wat een uitdaging...oefenen in geduld, in het wachten op de buitenwereld die niet zo snel gaat als ik (in dit geval mijn computer en de provider) en dan heb ik letterlijk alle mogelijke verbindingen nodig die er maar te bedenken zijn om toch die snelheid erin te houden. Maar....dan werkt de wifi niet, lukt het steeds niet en word ik continue uitgedaagd om het anders te doen. 


Dus, na jaren geknoeid te hebben met een slechte verbinding, had ik van de week de monteur erbij...bleek dat het modem dus niet goed werkte....oplossing nummer 1, maarrrr....we zitten in een gebied waar veel "ruis" zit, dus versterking voor de wifi is echt noodzakelijk, maar ja dat kost weer heel wat geld en moet ik weer wachten op een monteur die dan opnieuw een afspraak moet maken...  
   

En laat ik nou een paar dingen zijn...blond (:P ), leergierig, enthousiast, ondernemend en vastberaden...dus ik ga het zelf proberen. Lukt het niet, dan kan ik altijd nog die monteur laten komen..heb ik in ieder geval wel zelf weer van alles ontdekt.    
   Ik zie de lijntjes altijd lopen en ben een kei in verbindingen leggen, dus dit keer heb ik die kwaliteiten letterlijk toegepast .


Overdreven veel kennis heb ik niet, dus ik heb er absoluut géén verstand van, maar ik volg altijd mijn gevoel en daarin is alles mogelijk en heb ik de kennis niet nodig, omdat de (innerlijke) wijsheid wel met oplossingen komt!! 


Zo gezegd, zo gedaan...ik vanmorgen bezig...op handen en voeten wring ik me in de meest kleine hoekjes (handig dat ik zo klein ben) om bij de aansluitingen te komen (hoe aards wil je het hebben...en waarom zitten die aansluitingen nou altijd op van die onmogelijke plaatsen..). Eerst op de bovenverdieping...daar heb ik een extra router neergezet (want die heeft meer poorten om andere apparaten op aan te sluiten dan een accespoint...ja een luisteraar vangt nog wel eens wat op hahaha) en nu heb ik zowel wifi als bekabeld internet boven. 


En omdat ik zo lekker bezig was, heb ik ook beneden maar een extra Accespoint geïnstalleerd in mijn kantoor, die weer verbonden en nu heb ik ook wifi en bekabeling in mijn praktijk en kantoor..ja zelfs buiten op het terras heb ik nu ontvangst...tadadada... 

 
En het mooiste van alles, ik heb zo ontzettend veel lol met en om mezelf gehad en ben ook nog apetrots op het resultaat 


   Moraal van het verhaal:    

  • alles begint met het zetten van een intentie
  • zie obstakels als momenten om te kunnen leren/groeien   
  • ga de uitdagingen aan
  • volg je gevoel, want je kan meer dan dat je denkt
  • je hebt maar weinig kennis nodig als je gebruik maakt van je wijsheid   
  • als je in beweging komt, kom je altijd verder dan als je stil blijft staan
  • lach om en met jezelf en wees trots op wat je bereikt (hebt)


   
   KarinWalda.nl  
   2-2-2018