KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nlEen nieuw jaar, een nieuw begin…..  

Dat zijn de bekende woorden, maar is dat ook zo?? Als je voor jezelf bedenkt wat dat eigenlijk inhoudt, dan is dat best een groot iets.

Een nieuw begin, van wat?? En hoe dan??

Dat nieuwe begin kan je veel mogelijkheden bieden, maar ook zoveel onzekerheden. Want wil je wel gaan voor een nieuw begin?? Wat je nu hebt, is iets wat je kent. En misschien is dat niet prettig, maar het is wel bekend. En wat als je dat gaat veranderen, wat komt daar dan voor in de plaats….en hoe ga je daar mee om??

Voor mij staat 2016 nu al symbool voor ONBEGRENSDHEID.  

Voor mij betekent dat, dat ik de beperkingen voor mezelf helemaal los mag laten. Dat ik kies voor de ruimte die er is en dat ik ook daadwerkelijk gebruik ga maken van de ruimte die al zolang voor mij gereserveerd is.  

Maar dat is niet iets wat zomaar even gebeurt, dat is iets waar ik al jaren mee bezig ben en waar ik dus al jaren mee aan het oefenen ben. In voorbereiding op…

Voor jou is het misschien héél anders. Wil jij je eerste stap zetten naar onbegrensdheid. Dan is het voor jou van belang dat je erachter komt, wat jouw beperkingen zijn.

En besef hierbij: beperkingen zijn géén fouten, dat zijn toestanden of emoties die jou weghouden van jouw unieke grootsheid.    

En dan zijn de logische vragen die dan naar boven komen: hoe maak ik zo’n grote stap. Is dat echt nodig, kan ik dat wel? Is dat niet te moeilijk voor mij??  

Nee! Want je doet het niet voor een ander, je doet het voor jezelf. En daardoor vergelijk je jezelf ook niet met een ander, jij bent in elk opzicht uniek en daarom is jouw pad ook weer uniek.   

Ik neem misschien in jouw ogen oneindig grote stappen, maar voor jou is dat eerste, minuscule stapje net zo groot als die grote stap van mij. Want voor jou is dat op jouw niveau even onbegrensd als het voor mij is op mijn niveau!!! En besef dus dat je daar veel oefening, tijd en aandacht aan mag geven. En, misschien nog wel zo belangrijk, dat je daar hulp bij mag vragen (en aannemen!!!).

Je hoeft het niet alleen te doen!!!

En elk klein stapje, is weer een stapje verder naar de grote onbegrensdheid, jouw grote onbegrensdheid. 

Mensen die altijd in grote beperking naar en door zichzelf hebben geleefd, die kun je zien als mensen die aan alle kanten met touwen vastgehouden worden. Het kost je gigantisch veel energie om te blijven staan, door al het ge(touw)trek aan je. Maar tegelijkertijd is dat ook weer iets wat je op je plaats houdt. En als er dan opeens al die touwen, al dat getrek, maar ook al die zekerheid wegvalt, dan word je (gevoelsmatig) een ongeleid projectiel. En dat ongeleide projectiel heeft grote kans om in de weidsheid, in de enorme ruimte verloren te gaan. Dus als je je beperkingen weg wilt halen, doe het dan stapje voor stapje. Zodat je al je aandacht kunt richten op wat er wegvalt, hoe je je nieuwe evenwicht hierin kunt vinden, maar ook om te wennen aan de rust die het geeft. En dat klinkt misschien raar, maar het is een nieuwe toestand en die toestand heeft weer gewenning nodig. Ook al is het in jouw eigen belang. Alles wat nieuw is, heeft een gewenningsperiode nodig!!

En waarom zou ik dan aan een nieuw begin beginnen?? Deze toestand is toch best veilig voor me?? Ik weet nu tenminste waar ik aan toe ben….

En dat is nu iets wat niet langer opgaat. De energie op aarde is veranderd en daardoor is er nu een grote opruiming bezig van al het oude. Dat zie je ook aan alle conflicten en onrust in het weer enz.

Je kunt gewoon niet meer in de oude energie verder leven, die tijd is voorbij. Dus het is noodzaak om te veranderen. Om op te stappen op de nieuwe energie.  En als je verstandig bent, maak je gebruik van de flow die er nu gaande is. En doordat je er zelf voor kiest, kun je in jouw tempo omdraaien. Als je het uitstelt, word je meegenomen in de opschoning van de energie….je bent dan onbruikbaar geworden en belastend voor de aarde en alles wat daarop leeft en uiteindelijk zul je weggevaagd worden.

Dit is niet om angst aan te jagen, dat is juist om je te laten zien, hoe je je voordeel kunt halen uit dit moment

Durf jij voor jouw eigen unieke onbegrensdheid te gaan????   

Als je JA zegt, wens ik je héél veel succes en plezier (want het is ontzettend mooi om te ontdekken hoe groots je zelf bent!!!) en weet….je hoeft het niet alleen te doen...ik help je er graag bij. .

Mijn hulp(troepen) is (zijn) maar één berichtje bij je vandaan.

In jouw tempo, op jouw niveau, naar jouw onbegrensdheid. 

En bedenk jezelf: al het geld, al de energie, al de aandacht, al het geduld, al de oefening, al de tijd enz, enz. die je hieraan besteedt, is het méér dan waard!!! En waarom??? Omdat jij het meer dan waard bent!

Voor alle informatie: klik hier

Liefs, Karin Walda 

4-1-2016  


Wil je reageren op deze blog? Klik dan hier 

00000781