Ik ben hartstikke goed... 

Er gebeuren momenteel zoveel mooie dingen in mijn leven, soms overweldigend, treurig, verruimend, verhelderend, heftig, kortom héél wat. En alles is welkom, alles is goed. Alles is nodig.  Alles draagt bij tot het verder mogen groeien….en een mooi verhaal wil ik met jullie delen.

Vandaag kreeg ik hulp van iemand die me net dat laatste stukje verder kon helpen met wat ik nodig had…om te zijn wie ik ben...Karin Walda. En het is goed…ik ben goed!!

Ik zal je in het kort vertellen wat er gebeurde…ze had contact met me en gaf me een behandeling op afstand. Ik voelde precies wat ze aan het doen was en er ging van alles door me heen….tot het moment dat ik bij een punt uitkwam en opeens het woord hard doorkwam….en ik schrok even…nee hè, niet weer dat gedoe over dat ik hard zou zijn….mijn grote angst….maar ik gaf me over en liet het gebeuren en toen gebeurde er zoiets moois…. Het woord harD veranderde in harT…en ik voelde meteen…het is alleen maar een interpretatie van mensen…hoe kijken ze er naar??? Wat willen ze zelf zien, wat voelen ze over zichzelf?? En wat wil ik voelen en hoe wil ik ernaar kijken??? Ga ik voor harD of ga ik voor harT. Ga ik me verdedigen of laat ik de mening van een ander bij een ander liggen. Wat voel ik zelf??? En ik voel en weet het zeker....ik ben harT. 

En daarna kwam het volgende: Hart (i)s(t) ikke goed = Hart (Ik) is (harT) ikke goed = Ik ben hartstikke goed!! Wauw!!! Wat een inzicht, wat een ervaring. Het is ook zo…ik ben hartstikke goed….goed zoals ik ben, met al mijn fouten (lees nog te leren en te oefenen dingen), mijn kracht en kwaliteiten!!

Mijn god….wat een inzicht…wat een (h)eerlijkheid….wat een opluchting!!!

Ik ben goed zoals ik ben !!!

Voor mij het mooiste inzicht wat ik tot nu toe in dit leven heb mogen krijgen…en ik voelde zoveel warmte binnenstromen en daarna een prachtig beeld: ik zag mijn hoofd als een hartvorm op mijn nek staan. Mijn nek stak ik uit en hoever ik het ook uitstak, er bleef een verbinding tussen mijn hoofd en mijn hart…het is veilig!! En daarna veranderde de onderkant van het hart (dus bij mijn nek) in 2 handen die me droegen, die veiligheid vormden om mezelf in te koesteren. Daarboven een bed van licht, zoveel licht, zoveel straling, zoveel…en toch zo zacht…en daarboven lag ik…een baby als lichtwezen….volop te stralen. Ik kan en mag zijn wie ik ben….het is veilig, ik word gedragen en beschermd…het is goed…….wauw, wauw, wauw en de tranen (van blijdschap) kwamen met diepe snikken naar boven…vanuit mijn tenen…vanuit mijn hele wezen….ik mag er zijn…ik ben goed genoeg….ik ben hartstikke goed!!!

Je kunt je misschien voorstellen hoe ik me nu voel…..ik zit nog na te shaken van dit alles en het voelt zooooo geweldig….ik ben er klaar voor om te zijn wie ik ben…..Ik ben Karin Walda en alles en iedereen mag het weten…. En of anderen er klaar voor zijn?? Of ze er blij mee zijn??? Of ze het me gunnen??? Het maakt niets uit...ik ben beschermd, ik word gedragen, ik ben goed zoals ik ben...ik ben hartstikke goed! En alles en iedereen mag het weten….en wat ze ermee doen??? Ik weet het niet en het kan me ook niet zoveel schelen….ik hou van mezelf en ik accepteer mezelf en dat is genoeg!!

Liefs, Karin Walda
13-5-2014


Wil je reageren op deze blog? Klik dan hier

00000519