KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl




Innerlijke vrijheid   


  Er wordt veel gesproken en geschreven over innerlijke vrijheid, maar wat houdt nu eigenlijk in.

Het is op zich een vaag begrip, voor veel mensen onduidelijk, maar tegelijkertijd ook zo simpel.

Als we het over innerlijke vrijheid hebben, dan hebben we het over het gevoel van leven, het gevoel van onbegrensdheid, het gevoel van vrij zijn in elk opzich, op elk niveau.

Dus het gevoel van vrede en harmonie dat zich in je lichaam heeft gevestigd en wat je een warm en behaaglijk gevoel  geeft. Het geeft je kracht van binnenuit en daarmee kun je alles aan.

Dat is zo’n diepgeworteld gevoel, ieder van ons heeft het in zich, maar zo weinig mensen durven het naar buiten te laten komen. En daardoor verliezen ze zoveel van zichzelf, van hun eigen innerlijke kracht.

Je kunt het ook je innerlijke vuur noemen. En dat vuur zorgt ervoor dat je dingen  vol overgave, enthousiasme en passie kunt doen. Iedereen heeft misschien wel eens zoiets meegemaakt of gezien. Dat iemand zo vol passie of enthousiasme over iets,  iemand of een gebeurtenis kan vertellen. Dan weet je dat het vanbinnen uit komt. Dat er een connectie is gemaakt met het innerlijk vuur, met de bron. Met de innerlijke vrijheid.

En daar gaat het om!! 

En dan vraag je je misschien af: ” Hoe kan ik bij die bron komen?? Hoe kan ik mijn innerlijke vrijheid bereiken?? “

Dat kun je alleen maar doen door je hart te volgen!!
Zo simpel is het, maar (misschien juist daarom) zo moeilijk voor veel mensen.

Of het nu gaat om het vinden van je innerlijke vrijheid in je werk, in je hobby, in je relatie, in je leven of op welk gebied dan ook, volg je hart en je zult het vinden!!

Via je denken, zul je telkens weer van je padje afgebracht worden, zul je vele obstakels tegenkomen en wegversperringen, maar als je door dat denken heen kunt voelen, dan breek je door al die versperringen heen en stap je over alle obstakels.   

En daarmee kun je de weg naar innerlijke vrijheid vinden. Je zult het voelen en je zult het (be)leven!

Dus mocht je binnenkort in een situatie terechtkomen, een persoon tegenkomen of een situatie of iets tegenkomen wie of wat jou verder kan helpen om jouw innerlijke vrijheid te vinden, twijfel dan géén moment en ga ervoor!!

Volg je hart en je zult de weg vinden naar je innerlijke vrijheid, naar je innerlijke kracht, naar je innerlijk vuur <3   


Liefs, Karin Walda   

5-10-2016 

 

Wil je reageren op deze blog? Klik dan hier

00000938