KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nlVrijdag de 13e...tegenslag of kans

Het is vrijdag de 13e....en overal zie je de "massa-hysterie" opduiken. Vele mensen hebben vandaag pech, het wil niet, alles zit tegen, hebben een rotgevoel, balen van het weer enz. enz. Wat een ellende......

Voor mij is het: "joepie, het is vrijdag de 13e".... een dag net als alle andere dagen met mogelijkheden en mooie onderdelen, kansen enz...of toch niet....nee, het is juist nog een mooiere dag dan normaal. Waarom..omdat je ziet dat veel mensen veel kansen laten liggen om de dag volledig te benutten, omdat veel mensen de positieve energie aan zich voorbij laten gaan, omdat ik daar niet aan mee doe!

Op een gegeven moment heeft ooit iemand bedacht dat vrijdag de 13e een ongeluksdag is (net zoals er opeens 1 Moederdag is of 1 dag van de vrede enz enz) en dat is een eigen leven gaan leiden. Mensen zijn altijd heel krachtig en (onbewust) bereid toe om iets op te pakken wat negatief is en daar dus veel aandacht aan te schenken. En wat gebeurt er dan...er wordt gebruik gemaakt van de zo geheten "groepsenergie". Iedereen focust zich op de negativiteit en daardoor wordt de negativiteit versterkt, heeft kans om te groeien. Want zoals iedereen waarschijnlijk wel weet...waar je je focus/aandacht op richt, dat groeit!

Dus "opeens" heeft iedereen een slechte dag, gaat er van alles mis, zit alles tegen, gebeuren er van allerlei nare dingen en wij leggen ons er met z'n allen braaf bij neer....we proberen op zulke dagen te OVERleven ipv te LEVEN!

Als je LEEFT, ben je ZELF vrij en verantwoordelijk voor wat erin jouw leven gebeurt. Dus als JIJ ervoor KIEST dat het vandaag een mooie stralende geluksdag is voor jou, dan zal je de energie daar ook van aantrekken en wordt het jouw geluksdag.

Ben je er echter van overtuigd dat het jou overkomt en dat je er niets aan kunt doen, omdat het een bepaalde dag is...tsja, dan wordt het vandaag bikkelen...

Kortom...begin vanaf nu eens ZELF te bepalen wat jou dag in houdt, hoe jouw leven eruit gaat zien en maak er het mooiste van en GUN jezelf een leven toe met vele vrijdag de 13e dagen die bestaan uit kansen, inspiraties, mooie momenten en veel, héél véél positiviteit! <3 :-)

Smile and be happy, even on friday 13th :-)

Liefs, Karin Walda

 

Wil je reageren op deze blog? Klik dan hier

00000831