KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


De kracht van je intentie

De intentie van iemand is van groot belang bij het ontwikkelen van de energie waarin iemand leeft. Dit kan een positieve energie zijn of een negatieve energie. De energie zorgt er weer voor wat de uitkomst is in het dagelijks leven. Dus of het leven van iemand een negatieve of een positieve lading heeft/krijgt.    

 De intentie is het voornemen dat je hebt om iets te doen. De energie om iets te doen, komt niet vanuit je hoofd, maar vanuit je kern. Jouw kern is altijd positief, het heeft alleen de ruimte nodig om die positieve kracht ook naar buiten te kunnen laten komen. En de lading van de intentie bepaalt of je kernkracht wel of niet de ruimte krijgt om zich te manifesteren in je handelen en daardoor in het verloop van je leven.  Dus de intentie kun je zien als de basis waar alles op gebouwd wordt. Is het een stabiele positieve basis wat alles kan dragen of is het een negatieve basis wat zorgt voor instabiliteit en alles steeds weer afbreekt wat je probeert op te bouwen. Een negatieve intentie werkt als een soort betonrot. Je ziet het niet, maar verzwakt de fundering van binnenuit waardoor uiteindelijk alles ten onder gaat. Het brokkelt continu af en werkt als een soort drijfzand. Het ziet er veilig uit, maar alles verdwijnt in het “niets”.    
   
   
Je denken werkt qua energie van buiten naar binnen. Het komt van buiten je lichaam en kan een verbinding maken met je kern, maar alleen als het qua lading gelijk gestemd is. Je kern is altijd positief, dus je denken kan qua energie alleen verbinding maken met je kernenergie als het ook positief is.    
  

Je voelen is van nature al verbonden met je kernenergie en werkt daardoor ook altijd van binnen naar buiten. Het voelen versterkt daardoor je kernenergie zonder daar iets extra's voor te hoeven doen. 

          (klik op de foto om te vergroten) 

Is je INTENTIE NEGATIEF, dan is de energie van de intentie NIET IN STAAT om VERBINDING te maken met de kernenergie en BLOKKEERT het de weg voor de kernenergie (die altijd positief is). Hierdoor krijg je dat je (positieve) kernkracht niet of nauwelijks de mogelijkheid krijgt om naar buiten te komen. Het wordt letterlijk beperkt en daardoor vermindert je innerlijke kracht en je gaat/blijft negatief denken en handelen en daarmee trekt je  negatieve dingen/mensen/resultaten in je leven aan. 

 
Is je INTENTIE POSITIEF, dan is de energie van de intentie in staat om VERBINDING te maken met je kernenergie en deze te VERSTERKEN. Hierdoor kan de kernenergie (die altijd positief is) naar buiten komen en dat zorgt ervoor dat BLOKKADES GETRANSFORMEERD kunnen worden naar MOGELIJKHEDEN. Hierdoor ga en blijf je positief denken en handelen en trek je positieve dingen/mensen/resultaten in je leven aan, waardoor je een positief, gelukkig en gezond leven kunt leiden. 


          (klik op de foto om te vergroten) 

Het is dus héél belangrijk dat je je bewust wordt van de kracht van je intentie. Houd deze positief en je zult positieve resultaten behalen. 

 

00000932