KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


De storm der veranderingen

Dagelijks verschijnen er artikelen over de grote veranderingen die er momenteel gaande zijn in de wereld. Dit hangt samen met de verandering in de energie die zich rondom en op de aarde momenteel voltrekt. En dat kun je merken aan alles.  


De energie verandert en alles bestaat uit energie, dus dat betekent ook dat daardoor alles mee verandert. De mensen, de materie, de inzichten, de situaties....alles ondergaat een totale verandering. Overal zie je dat proces van verandering zich dan ook voltrekken. 


En wat gebeurt er als er van alles verandert, dan ontstaat er vaak eerst chaos. Er wordt van alles overhoop gehaald, er worden oude elementen losgemaakt om vervangen te worden door nieuwe elementen, de oude “vastgeroeste” patronen worden los gewrikt, zodat er ruimte komt voor nieuwe manieren van reageren en nieuwe inzichten. 


Maar die oude patronen dienden ook als een soort anker voor ons. Door die ankers hadden we een houvast in ons leven. Van daaruit handelden we en benaderden we de situaties die we tegenkwamen in ons leven. En dan worden nu die oude ankers los gewrikt, verliezen we ons gevoel van houvast en daardoor kunnen we een gevoel van “ontheemd – zijn” ervaren.   


Dit alles kan als zéér verwarrend en onveilig ervaren worden en dat is logisch, maar het is wel iets wat nodig is en je kunt alleen maar mee gaan in de flow van dit moment, want hoe meer je je ertegen verzet , hoe groter de chaos zal worden.  
Belangrijk is om binnen alle chaos de rust op te zoeken en die rust zit in jezelf. Net als bij een orkaan, waarbij alles door elkaar gegooid wordt, waarbij alles ontworteld en ontwricht wordt en waardoor er één grote chaos ontstaat, is er maar één plaats waar er rust heerst en dat is in het oog van de orkaan...helemaal middenin het centrum. Als je daar zit, dan merk je bijna niets van alle onrust en de grote chaos die eromheen heerst.  


Dus ook nu geldt....keer regelmatig in deze periode van veranderingen, van chaos,  terug naar je innerlijk, want daar zul je de rust vinden die je nodig hebt om staande te kunnen blijven tijdens het voorbij razen van de storm.....de storm der veranderingen..... 


Karin's Innerlijke Wijsheden 11-2-2018 
00000696