KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl
We zijn ons vaak niet bewust van het feit dat het oppakken van de juiste energie essentieel is voor het verloop van je wensen en alles waar je mee te maken krijgt in je leven.    

Veel mensen kennen ondertussen wel de “wet van aantrekkingskracht”, maar weten niet precies hoe ze hier op de juiste manier mee om kunnen gaan. En dan doe je zo je best, maar is het resultaat vaak net anders dan je verwacht had en daardoor hebben veel mensen het gevoel dat het toch geen nut heeft om je daar bewust mee bezig te houden.  Het kost alleen maar energie en het levert uiteindelijk helemaal niets op. Ze hebben dan ook het idee dat alles je “overkomt” en dat je er weinig invloed op hebt...het is wat het leven voor je in petto heeft en daar zul je het dan maar mee moeten doen.

Maar is dat nu ook daadwerkelijk zo of heb je wel degelijk invloed op wat er zich in jouw leven afspeelt?  

Als je je bezig houdt met de “wet van aantrekkingskracht”, dan is het ook belangrijk dat je weet wat je wel en niet kunt doen om het beste resultaat te boeken.

De onderstaande punten zijn van essentieel belang:

  • waar je je aandacht op richt, neemt toe in kracht en zal zich (uiteindelijk) manifesteren in jouw leven als werkelijkheid.  


Dus als jij met iets bezig bent en je richt daar steeds je aandacht op, dan zal de energie  daarvan steeds sterker aanwezig zijn in je leven en daardoor zul je mensen en omstandigheden aantrekken die ook in verbinding staan met die energie. Dat alles zorgt ervoor dat je de juiste mensen of omstandigheden aantrekt in je leven die jou naar je doel toebrengen,  maar ook dat je zelf de juiste handelingen gaat uitvoeren om jezelf dichterbij je doel te brengen. Want uiteindelijk ben JIJ degene die nodig is om jezelf vooruit te brengen in jouw leven...niemand anders kan het voor je doen. Ze kunnen je alleen maar ondersteunen, maar de actie/handeling die nodig is voor de verandering komt uiteindelijk alleen maar door en van jou.    

  • Niet, nooit en geen bestaan niet in het universum.


Dit heeft te maken met het feit dat je bezig bent met de energie die verbonden is met het doel waar je naar toe wilt. Je kunt dan wel een ontkenning ertussen zetten, maar je bent nog steeds verbonden met dezelfde energie.   Dus als jij zegt dat je niet ziek wilt worden, dan verbind je je met de energie “ziek worden”. En of je het nu wel of niet wilt, die energie zul je gaan versterken en naar je toe trekken. Het is dus van belang dat je aangeeft wat je WEL wilt. Dus je zegt niet....ik wil niet ziek worden (de energie van ziek worden zit hieraan verbonden), maar je zegt ik wil gezond blijven (de energie van gezond zijn zit hieraan verbonden).   Hierdoor trek je mensen en situaties aan die je gezond houden. Je gaat bv (onbewust) beter eten, meer ontspanning zoeken, meer bewegen, komt mensen tegen die ook daarmee bezig zijn enz.  Je kunt dus wel eerst voor jezelf duidelijk maken wat je niet wilt, maar daarna is het belangrijk dat je het voor jezelf duidelijk maakt, wat je dan wel wilt en daarmee zorg je ervoor dat je van de negatieve energie naar de positieve energie gaat en je je daarmee verbindt.   

Voorbeelden:

  • Ik wil niet ziek worden → ik wil gezond blijven
  • Vergeet niet om je klok vooruit te zetten → onthou dat de klok vooruit gezet wordt
  • Ik wil nooit meer te laat komen → ik wil op tijd komen
  • Vergeet nooit dat ik van je hou → onthou dat ik van je hou
  • Ik wil geen ruzie meer→ ik wil in vrede leven
  • Doe nou geen domme dingen → wees nou eens verstandig Zorg er dus voor dat je altijd afsluit met wat je wilt!!!  Dan weten jij en het universum wat jouw doel is en wordt er ook de juiste koppeling gemaakt met de juiste energie, gebeurtenissen, mensen enz. Hierdoor zal je je doel ook daadwerkelijk kunnen bereiken. 


00000597