In mijn praktijk "De Energiediamant" behandel ik mensen met de door mij ontwikkelde methode TLCC  (Transfiguratieve Lichaams Communicatie & Coaching).

Dit is een methode waarbij aandacht geschonken wordt aan de mens in z'n totaal .

Je laat me weer me zelf vinden. Bij jou kom ik weer tot rust. Bij jou vind ik m'n innerlijke kind weer terug. Ik krijg weer gevoelens terug die ik kwijt was. Door jou sta ik weer positiever in het leven. Vinden m'n voeten eindelijk houvast na 34 jaar.

Lees verder


Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van diverse informatiebronnen, zodat er een totaalbeeld ontstaat van wie jij als persoon bent en wat jij als persoon nodig hebt om goed te kunnen functioneren.


 • Ik maak contact met het lichaam/de ziel (op energetisch niveau)
 • Ik luister naar wat jij te zeggen hebt
 • Ik luister ook naar wat je niet durft te zeggen
 • Ik luister naar wat jouw lichaam/jouw ziel te zeggen heeft
 • Ik leg aan jou uit wat jouw lichaam/jouw ziel en de klachten die je hebt jou willen vertellen
 • Ik ondersteun je lichaam/je ziel op energetisch gebied
 • Je krijgt inzicht in de emoties die (vaak onbewust) een grote rol spelen in jouw leven
 • Ik ondersteun jou op het emotionele vlak 
 • Ik benader alles vanuit positiviteit, maar er is ook ruimte om de negativiteit te erkennen en aanvaarden als een deel van jezelf waardoor je het (weer) kunt ombuigen naar positieve energie voor jezelf
 • Je leert om je leven (weer) in eigen handen te nemen en om ZELF beslissingen te  nemen
 • Je krijgt aanwijzingen, coaching, begeleiding, aanmoediging en een luisterend oor van mij en daardoor weer (meer) vertrouwen in jezelf
 • Ik geef aan wat jouw lichaam en/of jouw ziel wil of dit nu wel of niet in het maatschappelijke beeld past. Je lichaam/je ziel heeft maar één doel en dat is het beste voor jou en ik mag de spreekbuis zijn van jouw lichaam en/of jouw ziel.
 • Je bepaalt zelf wat je met de aangereikte informatie doet. Het is tenslotte jouw leven!


Wat ik zo mooi vond aan de behandeling was dat je alles letterlijk voelt in je lichaam. Het is snel gezegd dat je niet goed naar jezelf luistert en dat je lichaam je wat probeert te vertellen, maar bij Karin voel je dat ook echt. 

Lees verder

 

Ik werk op een zéér directe manier, zonder om de feiten heen te draaien, maar altijd met de intentie om jou verder te helpen. Je komt bij me omdat er iets in je leven is wat je graag anders zou willen hebben of omdat je lichaam aangeeft dat er iets anders zou moeten gebeuren in je leven.

Je bent niet gebaat bij "lieve praatjes", je bent wel gebaat bij een liefdevolle, eerlijke en directe manier om verder te komen en te leren en te voelen dat eerlijkheid en liefde je verder brengt dan misleiding en "geslijm".

Want ook jij bent het waard om jezelf al het mooie en liefdevolle in het leven te geven. Jij bent de enige die in staat is om dit ook binnen te laten komen. En dat kan alleen als je je voor alles van jezelf openstelt...ook datgene wat je van jezelf liever niet wilt erkennen. Want alle kanten en eigenschappen van jou dragen bij tot het vormen van jou als uniek en waardevol persoon.

Het lichaam en/of de ziel geeft mij door waar blokkades of problemen zitten. Ook geeft het lichaam en/of de ziel mij toestemming om bepaalde zaken door te geven aan de cliënt. Door middel van coaching, gesprekken, oefeningen, bewustwording en een actieve inzet van de cliënt  is het mogelijk om een verandering in de staat van het lichaam tot stand te brengen.

De cliënt is de meest belangrijke en beslissende factor in het gehele proces!!!

Zonder inzet, actieve houding en actieve deelname kan en mag er niets omgedraaid worden!!! De cliënt is en blijft verantwoordelijk voor zijn/haar leven en neemt hier zelfstandig de beslissingen in. Het eindresultaat is dan ook geheel afhankelijk van de inzet van de cliënt. Ik heb alleen een ondersteunde en begeleidende functie!!

Het is dus géén gehocus-pocus, maar actief en doelbewust werken aan jouw leven en hoe jij daarin staat. 00001525