De TLCC-methode is een combinatie van therapie, coachen en herstelwerkzaamheden plegen op alle vlakken (lichamelijk, geestelijk, emotioneel en energetisch). 


Zelf heb ik (samen met mijn lichaam) fibromyalgie, hypermobiliteit, astmatische bronchitis, zwangerschapspsychose en veel meer gezondheid en emotionele problemen overwonnen met mijn TLCC-methode .Ik werk volgens en met mijn revolutionaire nieuwe en vaak nog totaal onbekende (en daardoor soms onbeminde) methode. 


Ik verbind je lichaam met je ziel door gebruik te maken van  de brug van emoties. 


Elke ziekte is een waarschuwing van je lichaam waarmee het je iets vertelt over de manier waarop je jezelf benadert en hoe je met jezelf omgaat. Je lichaam kan je dit vertellen doordat het verbonden is met jouw emoties en jouw ziel.  


Wanneer je emoties veranderen, doordat je anders naar jezelf kijkt en anders met jezelf omgaat , zal de energie in je lichaam veranderen en dat zorgt ervoor dat je lichaam zichzelf kan gaan helen (het zelfherstellende vermogen van je lichaam kan weer in werking treden).


Alle ziektes en blokkades zijn signalen om je te waarschuwen dat je jezelf ontkent, negeert en/of ondermijnt. Als je je hiervan bewust bent, kun je het veranderen naar wat er in je leven nodig is. Daarna is er geen noodzaak meer voor je lichaam om te waarschuwen met als gevolg dat de klachten zullen verdwijnen. 


Om mijn werk te doen gebruik ik alles: ik maak contact met jouw ziel, luister naar jouw (lichaams)taal, de dingen die je zegt, wat je niet zegt, de kleuren die je draagt, de manier waarop je handelt en kijkt, de manier waarop je reageert op situaties en nog veel meer. 


Ik krijg mijn informatie via jouw lichaam, jouw ziel en via mijn gidsen. Ik werk op een zeer speelse manier, omdat je innerlijke kind jouw krachtbron is en één van de doelen is om het gevoel te herwinnen dat het leven niet zo zwaar is als wij vaak denken. Het leven is zo zwaar als de geest en gedachten het hebben gecreëerd. Door jezelf, je emoties en je handelen anders te benaderen en daardoor anders naar die beperkende gedachten en ervaringen te kijken creëer je een andere energie waardoor je leven zienderogen verandert. Het leven is zo zwaar als wij het zelf maken en ervaren. 


Ondanks als die speelsheid neem ik alles wat je zegt, voelt en doet heel serieus.


Het draait allemaal om het weer beginnen met spelen en de vreugde van alles weer (in) te zien en je te laten zien dat je in het leven lessen krijgt om je te bewuster te maken als persoon en om je ziel te voeden. 


Op deze manier krijg je te zien dat het universum je helpt om jezelf te ontwikkelen en daardoor kun je veel enthousiaster, krachtiger en gemotiveerder zijn. 


In elke situatie zit iets positiefs en ik zal je laten zien en leren waar die positiviteit (in) zit en wat die positiviteit voor je zal doen. Hoe meer positieve energie in je lichaam en leven zit, hoe beter het zal zijn.


 Je lichaam zal het genezingsproces beginnen wanneer de vibratie op het niveau van positiviteit en liefde is (dat is een hoge vibratie). 


Ik inspireer je om jezelf te ontmoeten, je bent namelijk niet de persoon die je "kent", met de beperkingen die zijn ontstaan door alle regels en ervaringen die je al bent tegengekomen in je leven. Ik reik je de richting aan om je ware zelf te ontmoeten, vrij van alle beperkingen en vol (kinderlijke) enthousiasme en levensvreugde/energie. 

 

Ik inspireer en coach je om de brug van emoties te betreden om je lichaam met je ziel te verbinden (de materie met de energie) en daardoor je innerlijke krachtbron te bereiken. Je zult je (weer) een compleet persoon voelen waardoor je je leven kunt leven met en vanuit pure vreugde en met een gezond(er) lichaam. 


Ik werk op een zeer directe manier omdat ik met en vanuit onvoorwaardelijke liefde werk. 


Ik zal je niet geven wat je wilt. Ik zal je geven wat je nodig hebt. 


Soms kan dat heel confronterend zijn, maar het is altijd met de bedoeling om je verder te helpen in het leven en met de meest pure energie die je je maar kunt voorstellen. 


Ik zal je de dingen laten zien die je (nog) niet van en in jezelf ziet: de blinde vlekken in het gedrag ten op zichte van jezelf, maar ook je prachtige kwaliteiten die nu (nog) verstopt liggen. 


Wat daarnaast vaak vergeten wordt, is dat het héél belangrijk is om zowel het lichaam als de ziel te helen. Als je je alleen op de ziel  (de  energie) richt, zal het lichaam (de materie) achterblijven en ontstaat er weer een kloof tussen lichaam en ziel. Hierdoor zal je op zielsniveau wel helen en ontwikkelen, maar op lichamelijkniveau verwond blijven. De celinformatie wordt namelijk overgeslagen en daardoor niet hersteld. Dit heeft als gevolg dat het handelen (dat aangestuurd wordt vanuit de cellen) steeds weer op blokkades stuit. 

De TLCC-methode werkt op alle niveaus van de mens door (lichamelijk, geestelijk, energetisch en emotioneel). 


Gun jezelf het beste, gun jezelf TLCC. 


Als je interesse hebt om een ​​healing / coach sessie van mij te krijgen, vul dan het contactformulier in, bel me of neem contact op via Facebook. 


Een sessie duurt 2 uren, de uitwerking (mits het aangereikte door de persoon zelf aangenomen en uitgevoerd wordt) de rest van het leven. 

Een investering met het hoogst mogelijke rendement. 


Ik geef ook lezingen en workshops. In deze lezingen en workshops zal ik je van alles vertellen over de TLCC-methode, directe en spontane waarnemingen delen en je zult me ​​alles kunnen vragen, dus waarschijnlijk ontvang je al een healing en inspiratie voor je leven. 

 


00000308