KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl

De libelle staat voor "Transformatie"
Bij de TLCC methode leer je hoe je jouw eigen transformatieproces in eigen hand kunt nemen. 

Waarom zou jij voor de TLCC-methode kiezen, terwijl er al zoveel aanbod is. 

De TLCC-methode is een unieke behandelmethode. Ik heb de methode ontwikkeld en er zijn nog veel mensen die nog nooit van de TLCC hebben gehoord. 

De TLCC-methode is een uitgebreide en unieke behandel/coachmethode die je op diverse vlakken kunt inzetten.

Tijdens de coaching met de TLCC-methode maak ik gebruik van een uniek stappenplan. 

Iedere therapeut heeft z'n eigen aanpak. 

Daar de TLCC een hele uitgebreide methode is en ingezet kan worden op vele manieren, heb ik de vormen van begeleiden ook aangepast aan de behoeften van de cliënten. 

 

 Zoals bij elke, voor hen nog onbekende methode, hebben geïnteresseerden in de TLCC -methode veel vragen. 

 

Een belangrijk deel van de TLCC-methode is de communicatie tussen jou,  je lichaam en je ziel. Het is ook een ontzettend interessante materie. Maar weinig mensen "verstaan" nog de taal van het lichaam. Ik heb hiervoor een workshop ontwikkeld. 

 

Omdat de TLCC-methode zo uitgebreid is, heb ik er een filmpje over gemaakt. 

Op de volgende pagina vind je de link om het filmpje te bekijken.


Ik kan van alles vertellen over mijn behandelmethode, maar je kunt het beter van de ervaringsdeskundigen horen. Dat zijn de mensen die bij mij een behandeling of sessie hebben gevolgd. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze waardevolle verhalen. 

Naar aanleiding van ervaringen en vragen van mijn klanten heb ik speciale ondersteuningspakketten samengesteld voor Nieuwetijdskinderen. Deze zijn ook héél goed te gebruiken door iedereen die in deze tijd van veranderingen zijn/haar lichaam wil ondersteunen. 

 

 

Karin laat mij door haar TLCC behandeling inzien wat mijn valkuilen zijn. Hierdoor nemen mijn onzekerheden af en krijg ik zowel fysiek als lichamelijk meer inzicht in mijzelf. Als ik een TLCC behandeling heb gehad dan rij ik altijd met een glimlach op mijn gezicht weer naar huis.  De blokkades in mijn lichaam zijn weer gaan stromen en ik ervaar meer innerlijke rust. 

Lees verder


00002789