KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Workshops/cursussen/lezingenHier kun je de workshops en cursussen vinden die ik geef. 

Alles staat omschreven, maar niets staat vast, dus heb je zelf wensen of ideeën met betrekking tot een workshop of cursus van me, neem dan contact met me op en dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Workshop/training "Slenergie"

99,99% van de mensheid is verbonden met de "Slenergie" (de getransmuteerde slachtofferenergie). Onze maatschappij is er totaal mee doordrenkt. Doordat we ons niet bewust zijn van het bestaan, de werking en de kracht ervan en het overal aanwezig is, is het  zo normaal  geworden in ons leven,  dat we het niet (h)erkennen en in de gaten hebben hoe we gemanipuleerd worden. We zien ons zelf ook niet als slachtoffer doordat we daar een heel ander beeld van hebben. Echter de "Slenergie" maakt je tot slachtoffer of zorgt ervoor dat je slachtoffers maakt. We denken dat we vrij zijn in wat we in ons leven doen, maar hebben niet in de gaten dat we in ons denken totaal gemanipuleerd zijn en worden, waardoor het niet onze eigen keuzes zijn die we maken, maar een keuze uit wat ons voorgehouden wordt. We maken onszelf daardoor elke dag weer tot slachtoffer.

Het heeft NIETS met jou of je wijsheid te maken dat je in de greep van de "Slenergie" bent. Het is NU de tijd dat deze informatie vrijgegeven kan en mag worden. Dit hangt allemaal samen met de energie die er nu op aarde heerst. Eerder was de energie er nog niet klaar voor.

Het is een hele ingewikkelde materie, maar als je de juiste informatie hebt, is het voor een ieder te begrijpen.

Het is tijd dat de mensheid de juiste informatie krijgt, zodat we ons bewust kunnen worden van alle indoctrinaties en manipulaties die we zelf mede in stand houden en onbewust creëren. Het is tijd voor verandering en verandering begint bij de juiste informatie, zodat we ons ook bewust kunnen worden van wat er in werkelijkheid speelt.

Hoe dat zit, hoe de slachtofferenergie werkt, wat de kracht ervan is,  wat deze energie met je doet en vooral hoe je er los van kunt komen wordt in deze workshop/training uitgelegd.

Deze informatie is baanbrekend en zal heel veel stof doen opwaaien. Dit zal een totale omwenteling teweeg brengen in de vaststaande denkbeelden. Deze workshop/training is uniek in de wereld!! Zorg dat je als één van de eersten in de wereld op de hoogte bent van deze baanbrekende informatie en voeg je bij de groep pioniers die de wereld gaan veranderen.

Ga van over-leven naar be-leven!!

Na deze dag zal je compleet anders tegen de wereld, jezelf en jouw rol in de wereld aankijken.

Ik garandeer je een unieke ervaring met informatie die totaal onbekend is en een verhoging van je bewustzijn die jouw lichtfrequentie direct zal doen stijgen.

We zijn in  ons leven zo gewend om te lijden, om te moeten presteren, om te moeten overleven, om gestuurd en gemanipuleerd te worden dat we zelf niet eens meer in de gaten hebben dat we in alles belemmerd worden in wie we werkelijk zijn en dat we geleefd worden ipv dat we zelf onze keuzes kunnen maken over hoe we ons leven willen leven.

Geef jezelf een eerlijke kans op innerlijke vrijheid en een leven zoals jij dat wilt leven, investeer in een eerlijke toekomst voor en met jezelf   

DIT is de perfecte tijd om eindelijk JEZELF te ZIJN, vrij van het "gekonkel" en uit de greep van de slang...


In deze workshop/training leer je wat de slenergie is, hoe weinig mensen zich bewust zijn van het bestaan en de kracht van deze energie, hoe deze energie werkt en het allerbelangrijkste: hoe je er los van kunt komen. 

Workshop "Hoe breng ik mezelf in veiligheid"

Veiligheid is één van de belangrijkste voorwaarden in het leven om goed tot ontwikkeling te kunnen komen. En dat geldt voor veiligheid op ieder vlak (lichamelijk, geestelijk, emotioneel, financieel en energetisch. Maar hoe doe je dat? Op lichamelijk en financieel is dat vaak wel duidelijk, maar emotioneel en energetisch is een heel ander vlak, juist omdat het niet tastbaar is. 

Cursus "Express yourself"

Een cursus waarin je kennis maakt met de verschillende aspecten van het uiten van je gevoelens. Veel mensen hebben moeite om zichzelf goed uit te drukken en al helemaal wanneer het aankomt op zo’n intiem iets als het uiten van je diepste gevoelens. Wie ben ik, wat voel ik, wat wil ik en hoe kan ik dat uiten.

Cursus "Focus op positiviteit"

De maatschappij is doordrenkt met negatieve situaties en daardoor zijn we er ondertussen zo aan gewend, dat we negatieve ervaringen vaak zoveel aandacht geven dat ze de boventoon gaan voeren in ons leven. En hoe kun je dan weer het positieve in je leven voorrang laten krijgen? 

Introductieworkshop "TLCC"

Het lichaam heeft ons zoveel te vertellen, alleen zijn we vaak niet (meer) op de hoogte van de taal van het lichaam. In deze INTRODUCTIE op de workshop TLCC lichten we een tipje van de sluier op. 

Workshop "TLCC - de taal van het lichaam"

De taal van het lichaam is zo'n geweldig instrument om erachter te komen hoe het met jou gaat. Het lichaam vertelt je zoveel over de toestand van je lichaam, maar ook over de manier hoe je in het leven staat. 

Workshop "Voetenaandacht"

Onze voeten zijn een heel belangrijk onderdeel van ons lichaam. We brengen bijna de hele dag op ze door en toch worden ze heel vaak vergeten. In deze workshop gaan we eens echt aandacht aan de voeten besteden. Massage, doorstroming en aarding. Functioneel en genieten in één workshop.   


Workshop "Encaustic Art"

Encaustic Art is een bijzondere manier om prachtige schilderingen te maken met gekleurde bijenwas. Iedereen kan het. Leuk  voor jong en oud. Daarnaast kan je via de tekeningen mooie boodschappen over jezelf ontdekken. 

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en ook nog eens iets over jezelf te ontdekken? Dan is de Encaustic Art workshop iets voor jou. Leuk om alleen te doen of in teamverband. 


Vind je mijn werk en mijn kijk op het leven en gezondheid interessant en wil je hier meer over horen, dat kan!