KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nlInformatieavonden (lezingen)  die ik geef

Vind je mijn werk en mijn kijk op het leven en gezondheid interessant en wil je hier meer over horen, dat kan! 

 Je kunt me boeken voor een informatieavond (lezing). 

Dit kan samen met een groep vrienden, familie of collega's, maar ook als vereniging of bedrijf. Tevens een hele interessante bijdrage voor de herhalingslessen van E.H.B.O.-verenigingen of als onderdeel van een teambuildingsdag. 

                                         Je kunt kiezen uit de volgende thema’s

Klik op de titel om de uitgebreidere uitleg te kunnen downloaden als document. 

 • "Hoe bepalend zijn emoties in ons leven" Krijg meer zicht op de invloed van emoties op en binnen ons leven. Ik leg uit hoe je emoties tot een ondersteunde kracht kunt maken en inzetten als onderdeel van een goede gezondheid en een diepe innerlijke kracht. 
 •  "Slenergie" (getransmuteerde slachtofferenergie) waar het hele mensdom door gemanipuleerd wordt en in de greep gehouden wordt. Ik ben de enige op aarde met deze specifieke informatie. De Slenergie zit IN de mens. 
 • “Ga je mee op weg om jezelf te ont-moeten”. We moeten tegenwoordig zoveel, onze agenda puilt uit van alle sociale verplichtingen. Ook al willen we het niet, we worden vaak voor een groot gedeelte van ons leven geleefd. Hoe kan dit anders?    
 • “Op welke manier beïnvloeden mijn emoties mijn kinderen? “  De band tussen ouders en kinderen is heel krachtig en iedere ouder wil dat zijn of haar kind gelukkig is, maar vaak hebben wij niet in de gaten hoeveel onze eigen emoties het leven van een kind bepalen en daardoor verzwaren. 
 • "Het Spirisyndroom" Waarom de spiritualiteit vaak als "zweverig" ervaren wordt en waarom het zo belangrijk is om je tijdens je bewustwordingsproces te richten op zowel het lichaam als de ziel. (de materie en de energie) en hoe je deze twee onderdelen van je mens-zijn kunt verbinden om tot een hogere trillingsfrequentie, zuiverheid en Innerlijke Kracht te komen.  Leer over spiritualiteit die in het dagelijkse leven heel simpel toepasbaar is. 
 • "Positiviteit de basis van een gezond en plezierig leven" Is positiviteit nu echt zo belangrijk als men zegt? En hoe kan je dat dan als onderdeel van je leven laten zijn? 
 • "TLCC … wat wil mijn lichaam mij d.m.v. klachten vertellen?" Leer meer over de taal van je lichaam en de betekenis van klachten van het lichaam. En hoe de samenwerking met je lichaam je gezondheid kan bevorderen/behouden. 
 • "Ik mag er zijn" Wie ben jij en wat is jouw waarde in de wereld. En wat nu als je het niet weet of jouw waarde niet voelt? 
 • Daarnaast is elk ander onderwerp wat in relatie staat tot bewustwording, het lichaam, gezondheid, relaties, trauma's, emoties, spiritualiteit, eigenwaarde, zelfvertrouwen enz. mogelijk. 


 De informatieavond (lezing) kan helemaal aangepast worden aan de wensen van de opdrachtgever.

 • Duur: 2 - 2.5 uur

  *Informatie over jouw bijdrage kun je via mail opvragen. 

 

Heb je interesse neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.