KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Workshop/training "Slenergie"99,99% van de mensheid is verbonden met de "Slenergie" (de getransmuteerde slachtofferenergie). Onze maatschappij is er totaal mee doordrenkt. Doordat we ons niet bewust zijn van het bestaan, de werking en de kracht ervan en het overal aanwezig is, is het  zo normaal  geworden in ons leven,  dat we het niet (h)erkennen en in de gaten hebben hoe we gemanipuleerd worden. We zien ons zelf ook niet als slachtoffer doordat we daar een heel ander beeld van hebben. Echter de "Slenergie" maakt je tot slachtoffer of zorgt ervoor dat je slachtoffers maakt. We denken dat we vrij zijn in wat we in ons leven doen, maar hebben niet in de gaten dat we in ons denken totaal gemanipuleerd zijn en worden, waardoor het niet onze eigen keuzes zijn die we maken, maar een keuze uit wat ons voorgehouden wordt. 

We maken onszelf daardoor elke dag weer tot slachtoffer.

Het heeft NIETS met jou of je wijsheid te maken dat je in de greep van de "Slenergie" bent. Het is NU de tijd dat deze informatie vrijgegeven kan en mag worden. Dit hangt allemaal samen met de energie die er nu op aarde heerst. Eerder was de energie er nog niet klaar voor.

Het is een hele ingewikkelde materie, maar als je de juiste informatie hebt, is het voor een ieder te begrijpen.

Het is tijd dat de mensheid de juiste informatie krijgt, zodat we ons bewust kunnen worden van alle indoctrinaties en manipulaties die we zelf mede in stand houden en onbewust creëren. Het is tijd voor verandering en verandering begint bij de juiste informatie, zodat we ons ook bewust kunnen worden van wat er in werkelijkheid speelt.

Hoe dat zit, hoe de slachtofferenergie werkt, wat de kracht ervan is,  wat deze energie met je doet en vooral hoe je er los van kunt komen wordt in deze workshop/training uitgelegd.

Deze informatie is baanbrekend en zal heel veel stof doen opwaaien. Dit zal een totale omwenteling teweeg brengen in de vaststaande denkbeelden. 

Deze workshop/training is uniek in de wereld!! 

Zorg dat je als één van de eersten in de wereld op de hoogte bent van deze baanbrekende informatie en voeg je bij de groep pioniers die de wereld gaan veranderen. 

Ga van over-leven naar be-leven!! 

Na deze dag zal je compleet anders tegen de wereld, jezelf en jouw rol in de wereld aankijken.

Ik garandeer je een unieke ervaring met informatie die totaal onbekend is en een verhoging van je bewustzijn die jouw lichtfrequentie direct zal doen stijgen. 

We zijn in  ons leven zo gewend om te lijden, om te moeten presteren, om te moeten overleven, om gestuurd en gemanipuleerd te worden dat we zelf niet eens meer in de gaten hebben dat we in alles belemmerd worden in wie we werkelijk zijn en dat we geleefd worden ipv dat we zelf onze keuzes kunnen maken over hoe we ons leven willen leven.

Geef jezelf een eerlijke kans op innerlijke vrijheid en een leven zoals jij dat wilt leven, investeer in een eerlijke toekomst voor en met jezelf   

DIT is de perfecte tijd om eindelijk JEZELF te ZIJN, vrij van het "gekonkel" en uit de greep van de slang...


Tijd: 10 uur – 16 uur

Investering € 179,99  

Klik op de foto voor bestellen ticketsIk investeer door: mijn tijd, mijn onvoorwaardelijke liefde, mijn waardevolle informatie en mijn kracht met jou te delen.

Jij mag 179,99 euro in jezelf investeren... niet omdat het moet, maar omdat je het waard bent.

179,99 = 1+7+9+9+9 = 35 = 8

De 8 is het getal van de oneindigheid. Zij heeft oneindige mogelijkheden in zich en maakt een omslag in de wereld mogelijk.


*Voel je welkom, want JIJ maakt het verschil op aarde!*

💞

 ❤️