Welkom op de website van KarinWalda.nlLezingen die ik geef

Vind je mijn werk en mijn kijk op het leven en gezondheid interessant en wil je hier meer over horen, dat kan! 

 Je kunt me boeken voor een lezing. 

Dit kan samen met een groep vrienden, familie of collega's, maar ook als vereniging of bedrijf. Tevens een hele interessante bijdrage voor de herhalingslessen van E.H.B.O.-verenigingen of als onderdeel van een teambuildingsdag. 

                             Je kunt kiezen uit de volgende thema’s

  • "Hoe bepalend zijn emoties in ons leven" Krijg meer zicht op de invloed van emoties op en binnen ons leven. Ik leg uit hoe je emoties tot een ondersteunde kracht kunt maken en inzetten als onderdeel van een goede gezondheid en een diepe innerlijke kracht. 
  •  "Slenergie" (getransmuteerde slachtofferenergie) waar het hele mensdom door gemanipuleerd wordt en in de greep gehouden wordt. Ik ben de enige op aarde met deze specifieke informatie. 
  • Het "Spirisyndroom" Waarom de spiritualiteit vaak als "zweverig" ervaren wordt en waarom het zo belangrijk is om je tijdens je bewustwordingsproces te richten op zowel het lichaam als de ziel. (de materie en de energie) en hoe je deze twee onderdelen van je mens-zijn kunt verbinden om tot een hogere trillingsfrequentie, zuiverheid en innerlijke kracht kunt komen. 
  • "Positiviteit de basis van een gezond en leuk leven" Is positiviteit nu echt zo belangrijk als men zegt? En hoe kan je dat dan als onderdeel van je leven laten zijn? 
  • "TLCC … wat wil mijn lichaam mij vertellen?" Leer meer over de taal van je lichaam en de betekenis van klachten van het lichaam. En hoe de samenwerking met je lichaam je gezondheid kan bevorderen/behouden. 
  • "Ik mag er zijn" Wie ben jij en wat is jouw waarde in de wereld. En wat nu als je het niet weet of jouw waarde niet voelt? 
  • Daarnaast is elk ander onderwerp wat in relatie staat tot bewustwording, het lichaam, gezondheid, relaties, trauma's, emoties, spiritualiteit, eigenwaarde, zelfvertrouwen enz. mogelijk. 


 De lezing kan helemaal aangepast worden aan de wensen van de opdrachtgever.

  • Duur: 3 uur

    *Informatie over jouw bijdrage kun je via mail opvragen. 

 

Heb je interesse neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.


00001615