Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Gastenboek

Ik zou het heel fijn vinden als je een reactie op mijn site en/of mijn werk achterlaat.❤️

Ray van Zuijlen

03-08-2015  15:57:31


Hi Karin,

Mooi dat bericht over verantwoordelijkheid die bij je level van spiritualiteit hoort. Ik had er juist een onderhoud over met iemand en stuurde haar jouw zienswijze. Ben benieuwd of het wat met haar doet...maar je hebt gelijk...we hebben een verantwoordelijkheid.­..­mogen een voorbeeld zijn voor anderen. Hun energie verbeteren zodat ze hun omgeving kunnen veranderen...erg mooi...het is goud dat voor iedereen voor het oprapen ligt, maar weinigen beseffen het.

Dank je wel en ik wens je alle goeds toe

Ray


Reactie KarinWalda.nl:


Hallo Ray,


Dank je wel voor jouw reactie. Het is inderdaad belangrijk dat we gaan INzien dat een ieder een eigen verantwoordelijkheid hebben en dat die gerelateerd is aan het level qua bewustwording waar we ons bevinden.

Wij mogen een voorbeeld zijn en INformatie aanreiken. We kunnen hun energie verbeteren, maar dat mogen wij niet doen. Dan bepalen wij wat goed is en halen we hun levenslessen weg. De mogelijkheid die hen geboden wordt om zich te ontwikkelen.

We mogen wel de INformatie aanreiken HOE ze hun eigen energie kunnen VERANDEREN (verbeteren geeft aan dat we een oordeel vellen over hun staat van zijn) .
Het VERANDEREN is de taak van de mensen ZELF en dat we daarbij mogen ONDERSTEUNEN is een bijzonder gegeven.

Vanuit onvoorwaardelijke liefde en licht, Karin ❤️
                                           

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Siquera isabelle Dijkman

25-11-19 10:49:57


Hai lieve karin.

Ik ben 35 jaar. Heb veel mooie maar ook mindere dinfen mee mogen maken op mijn pad. In mijn jeugd en pubertijd had ik een indentietijdscrisus. En ik raakte verstrengeld in mezelf. Ik deed dingen wat niet goed was voelde me niet begrepen en ik begreep mezelf niet. Toen was ik op 15 jarig leeftijd ongeveer op zoek naar (de waarheid) ik zocht het buiten mezelf en kwam dan ook in aanmerking met bepaalde mensen die waar ik heel erg aan vast klampte en dan weer afstoten omdat ze dan dingen zeiden wat ik niet horen wilde. Ik viel op mensen die drugs en drank gebruikte en bleef tot op heden dat steeds doen.. ik voelde me zo onzeker over mezelf en waar ik stond. Heb gevechten mer men eigen demonen gehad en heb in een psyche gezeten... Hier kwam ik gelukkig zelf uit. Ik heb altijd tegen mezelf aan gelopen maar wist dat ik spiritueel ben en wilde hier mensen in helpen. Ben zelf naar beursen gegaan en me als medium neer gezet. Ja ik krijg dingen Door ben hoog gevoelig en ik kan mensen wel helpen maar dan loop je toch tegen jezelf aan en hoppa je krijgt weer iets op je pad waar je van mag leren. Op 23 november 2019 heb ik een droom gehad over draken. Ik werd wakker en wist dit heb ik eerder gehad een draak die tegen me praten wat ik totaal niet fijn vond op dat moment. Ik zag in deze droom op de 23ste dat er meerdere 5 draakjes klein speels waren. Ik dacht dit zegt me heel veel.. ook omdat ik voel dat ik nu echt mag ontwaken.. en ik ben hier zodankbaar voor. Lieve karin jij hebt me een aanraking gegeven met je youtube en fb en een fijn gesprek waardoor ik meer kan gaan voelen en dinfen op een andere manier leer zien. 😘😘dikke knuffel


Reactie KarinWalda.nl:


Lieve Siquera,

Ik kan me heel goed voorstellen dat je graag mensen wilt helpen en dat je dan enthousiast bezig bent gegaan. Echter is het zo dat je daarmee aan jezelf voorbij bent gelopen en dat is iets wat je nu mag doen. Je mag nu EERST AANDACHT AAN JEZELF GEVEN.

Je mag gaan voelen wat jij nodig hebt, waar jouw lessen zitten en lekker gaan oefenen om daar je persoonlijke kracht in te ontwikkelen. En als je dat allemaal gedaan hebt, dan kan je er pas voor de buitenwereld zijn. JIJ bent prioriteit nummer 1.

Je hebt heel veel kracht in je, maar je mag als mens nog een stuk van je bewustwordingsprocessen doorlopen voordat je het op andere mensen gaat richten.

Heel veel plezier tijdens het ontwikkelen en blijf vooral de filmpjes kijken. En wil je persoonlijke begeleiding dan weet je me te vinden.

Dikke knuffel van mij ❤️

Ineke deWilde

01-12-16 12:52:11


Vandaag weer een inzichtskaartje getrokken. Ik doe dat regelmatig en meestal is het ook die dag echt van pas op mij. Vandaag was het" goed voor jezelf zorgen" . Hoe toepasselijk, want daar schort het nog vaak aan bij mij!


Reactie KarinWalda.nl:


Dank je wel voor je mooie feedback Ineke. Ik ben blij dat de inzichtkaartjes die ik geschreven heb zo mooi aansluiten bij jouw stukje. Weer een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen mens, ziel en ik als vertaler.
Ik vertaal de boodschap van de ziel, jij gaat op je gevoel af en zoekt de kaart uit die de aanwijzing van jouw ziel bevat....wat een super team!

En ja...zorg goed voor jezelf!! Je bent voor jezelf het allerbelangrijkste op aarde, koester jezelf, houd van jezelf en zorg voor jezelf...je bent het waard!!!

Liefs, Karin ❤️


Johanna van der graaf

09-07-16 17:48:46


Ik heb net met volle aandacht jou nieuwe website gelezen. Ik kan kan zeggen prachtig verwoordt heel duidelijk, begrijpbaar het voelde warm, welkom. Als ik dit allemaal lees dan zeg IK dit is Karin op en top. De verwijzingen naar nieuwsbrief, contact enz handig. Het was het waard al de energie in te steken zodat het ook JOU website is. ❤️


Reactie KarinWalda.nl:


Dank je wel Johanna voor je bijzonder mooie feedback. Ik vind het ontzettend fijn dat je reageert en ook aangeeft hoe je de website ervaart.

Het is ontzettend veel werk geweest, maar ik heb weer heel veel geleerd en ben zelf tevreden met en trots op het resultaat.

Warme knuffel voor jou van mij.

Liefs, Karin ❤️