Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Klantenervaringen:

Deze pagina is ontstaan naar aanleiding van de enthousiaste verhalen van klanten. Graag wil ik die ervaringen laten lezen aan meerdere mensen, zodat andere mensen het kunnen ervaren vanuit het oogpunt van iemand anders dan ikzelf.


Deze verhalen zijn door de klanten zelf aangebracht en worden hier met toestemming van hen geplaatst.

TLCC en energetisch werk in het algemeen is niet eng, het is anders dan de meeste mensen gewend zijn en daarom is het voor sommige mensen even wennen. Daar heb ik alle begrip voor en zou fijn zijn als die mensen een beetje steun vinden in de verhalen / ervaringen van anderen. Ook onder de mensen die de verhalen hebben gedeeld, zitten mensen die eerst sceptisch of angstig waren, maar toch zo enthousiast geraakt zijn, dat ze dit met iedereen willen delen.


Wil je ook je ervaring met iedereen delen, stuur je verhaal dan in via vragen@karinwalda.nl o.v.v. ervaringsverhaal.

Klantenervaring TLCC-methode:

Mijn ervaring met Karin is bijzonder.


Ik stond altijd alleen en moest alles zelf regelen.


Ik had altijd veel moeite met mijn emoties en het leven ècht te aanvaarden.


De sessie waarin ik het leven aanvaarde, zo emotioneel en toch ook de stap die nodig was voor mij.


Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds blij dat ik dat heb kunnen en mogen doen.
Het gaat nu echt veel beter met mij en daar ben ik ook zeer dankbaar voor!


Dankjewel Karin❤️

Liefs Janke

Klantenervaring workshop: 

Wat een prachtige dag mocht ik afgelopen zondag hebben in Hardenberg bij Karin Walda en Johanna. 


Het thema was de TLCC methode, wat het lichaam ons aan de hand van klachten probeert te vertellen. Heel bijzonder hoe Karin mij aangeeft waar mijn pijnklachten naar verwijzen. Soms is dat best confronterend en wil ik het eigenlijk niet zien, maar diep van binnen voel ik wel dat ze gelijk heeft. En ik merk doordat ik me dan daarop ga focussen en dingen bewuster ga doen, mijn klachten verlichten of zelfs verdwijnen. 


Vaak zien we het bij een ander heel goed, maar als het onszelf betreft is dat lastiger. Hoe meer ik bezig ga met bewust luisteren naar mijn lichaam, des te meer dingen ik ga zien, soms heb ik daarbij de vertaling van Karin nodig, maar ik merk dat dingen die op mijn pad komen niet voor niets zijn, maar me bewuster maken en dus aanwijzingen zijn.


Een mooi voorbeeld voor mij was dat een aantal weken geleden de vishaak van mijn zoon vast zat in een tuinkussen. Hij was met geen mogelijkheid los te krijgen, uiteindelijk heb ik hem er uit moeten knippen. Twee dagen later kreeg mijn zoon een vishaak cadeau voor zijn verjaardag, Ik had de haak met kaartje even in mijn tas gedaan. Toen ik deze thuis er weer uit wilde halen, zat hij muurvast in mijn tas. En weer heb ik deze eruit moeten knippen. Ik wist toen dat dit een betekenis moest hebben, zo twee keer achter elkaar. Ik heb Karin een bericht gestuurd en gevraagd. Het was overduidelijk dat het betekende dat ik mijn zoon meer ruimte moest geven en als het ware de navelstreng door moest knippen. Dit was voor mij zo duidelijk en herkenbaar. 


Door bewust te worden van mijn lichaam en deze tekens beter te zien en begrijpen, werk ik aan mijn eigen groei en bewustwording. 

Het is niet altijd even gemakkelijk, maar voelt wel ontzettend goed. 


Ik kan iedereen aanraden om bewuster te luisteren naar je lichaam en tekens te ontdekken die je kant op komen. 


Lees de berichten van Karin eens rustig door en laat het even binnenkomen. Het is ontzettend fijn een workshop bij te wonen of eens een sessie bij haar thuis te ondergaan, zodat je steeds bewuster wordt..


Liefs Marja


Klantenervaring TLCC-methode /

Bedrijfscoaching TLCC-methode:

Hoi Karin,


Graag wil ik mijn verhaal delen, ik kom al jaren bij Karin ze heeft mij veel bijgebracht waardoor ik veel heb kunnen leren over mijzelf. Waar ik nog elke dag de vruchten van pluk.


Onlangs heb ik een bedrijfscoaching gevolgd bij Karin, hier heb ik geleerd om op een andere manier naar mijn bedrijf te kijken. Met kleine aanwijzingen van Karin goed inzicht kunnen krijgen wat ik wel wil ipv wat ik niet wil.

Hierdoor heb ik mijn bedrijf anders in kunnen richten, waardoor ik nu op een andere manier om ga met dingen die gebeuren. Met als resultaat meer rust in de tent, waardoor er meer aandacht is voor de klant ipv het werk wat gebeuren moet. Dit heeft als positief effect, dat ik met meer plezier werk en hierdoor ook betere resultaten krijg.


Ik kan dit iedereen aan bevelen om dit te doen.

Dankjewel Karin.

Jan van der Bij (Poelier)

Klantenervaring TLCC-methode:

Wat ik zo mooi vond aan de behandeling was dat je alles letterlijk voelt in je lichaam. Het is snel gezegd dat je niet goed naar jezelf luistert en dat je lichaam je wat probeert te vertellen, maar bij Karin voel je dat ook echt.


Je wordt zwaar, warm, koud, je voelt het stromen of juist niet en de emoties komen als vanzelf.


En bij alles wat je voelt, krijg je uitleg zodat je dingen gaat begrijpen en anders gaat zien. Het kwartje valt zo nu en dan en alles wat je niet begrijpt, wordt goed uitgelegd.

 

Ik vond het erg indrukwekkend en heel leerzaam. 


Je komt jezelf tegen, maar dat is ook wel mooi als je weet wie er voor je staat. Dat is het streven.


Groeten van Hilda


Klantenervaring TLCC-methode:


Gister iets heel bijzonders ervaren dank daarvoor Karin Walda nog steeds een beetje flabergasted :-D


Anita Postma


Klantenervaring TLCC-methode:

Hoi Karin,

Ik was net even bij de osteopaat en hij was helemaal blij verrast hoe goed mijn lijf in mekaar zit! Hebben we toch mooi goed gedaan, daar ben ik nu trots op!


Liefs Marit


Klantenervaring TLCC / Bedrijfscoaching TLCC:

Ik word gecoacht door Karin om in mijn functie als (beginnende) ondersteuner in mijn kracht te gaan staan en hierin ook te blijven staan.
Wat is mijn Kracht? Dat is mijn gevoel.
Maar ook leer ik hierin dat mijn eigen veiligheid ten alle tijden voorop staat, want als ik mezelf veilig kan houden, kan ik ook mijn cliënten veilig houden.
De coaching van Karin heeft mij veel gebracht in mijn functie als ondersteuner en dit werkt ook door in mijn eigen persoonlijke groei als Johanna.
Tenslotte draag Ik Johanna deze rol als ondersteuner naar buiten toe uit. Dit is belangrijk, want ik Johanna ben als mens degene die de rol als ondersteuner mag gaan uitvoeren.

Ik krijg ook coaching in het stuk dyslectie waar ik voornamelijk last van heb wanneer ik uit mijn gevoel ben, dus uit mijn kracht. Dat kan zijn dat ik dan te veel in mijn hoofd zit, piekeren/malen of dat ik meer met de ander bezig ben dan met mijzelf.


Voor mij is de dyslectie nu een signaal dat er een storing zit op de lijn naar mijn gevoel toe en ik communiceer dan op het papier onoverzichtelijk. De dyslectie maakt dit naar mij toe zichtbaar en waarschuwt mij: “Johanna je staat niet in je kracht/gevoel”. Een prachtige signaal/tool voor mij.


De afgelopen periode ben ik door diverse grote  groeiprocessen gegaan.
DE groei/bewustwordingsprocessen waar ik in zat/zit is met vallen en opstaan verlopen.


Tijdens deze groei kwam ik mijzelf echt wel regelmatig tegen.
Ik werd bewust van mijn eigen strijdgedrag die ik onder ogen mocht zien. Ik mocht erkennen dat de dyslectie als aanwijzing diende van mijn eigen strijdgedrag. Ik kan nu dit gedrag/patroon (wat mij verzwakt) transformeren naar een kracht door in mijn gevoel te blijven ongeacht welke situaties er plaats vinden.
Dit doe ik door dicht bij mijzelf te blijven en uit de weerstand/strijd/emotie van mijzelf en de ander te blijven.

Wat voor mij erg belangrijk is dat Karin mij coacht en mij laat voelen dat de fouten die ik maak mijn grootste groei/bewustwordingsmomenten zijn en dat ik deze groei nu ook zo kan ervaren/voelen.
En ja, ook ik heb vele momenten gehad dat ik dacht “Ik kap er mee”.
Maar wat ben Ik trots op mijzelf en op Karin die mij bleef stimuleren en motiveren om door te gaan binnen mijn bewustwordingsproces en mij binnen de beperkingen de mogelijkheden laat ervaren en oppakken.


Wanneer ik alles even terug lees en kijk dan kan ik alleen maar zeggen: ”tjonge wat ben ik (bewust) gegroeid” ❤️


Ik kan Karin aanraden om je te coachen tijdens je persoonlijke groei en/of op zakelijk gebied.
Eigenlijk in alles waar jij bewustzijn op wilt krijgen is Karin de aangewezen persoon.

Als ik kijk terug kijk en voel waar ik nu sta dit met de begeleiding/coaching van Karin.
Het was niet wat ik voor ogen had maar wel wat ik nodig had om mijzelf te ontwikkelen en te groeien in mijn functie als ondersteuner en mens Johanna.


Karin is iemand die zich onderscheidt in haar aanpak en daardoor is ze zo uniek en betrokken bij de mens achter het probleem.
Ik ben zéér tevreden en trots op mijzelf en Karin die mij coacht in waar ik nu sta.


De investering aan en in mijzelf is zéér waardevol (geweest) voor nu en in de toekomst.


Liefs Johanna van der Graaf ❤️

Klantenervaring TLCC-methode:

Ik leg me in je handen neer,
daar komt het tedere kind.
Het ligt daar vol vertrouwen,
want dat is wat ik bij jou vind.

Ingrid


Deel jij ook jouw ervaring met de TLCC-methode??

De TLCC-methode is zo uniek en ook nog zo onbekend.


Doordat deze methode zo toegespitst is op jou en jouw unieke (levens)vragen en (levens)lessen, komen er altijd hele persoonlijke emoties in beweging en daardoor wordt het vaak als  confronterend en "eng" ervaren.


De TLCC-methode reikt je de volledige "gebruiksaanwijzing van jouw ziel en lichaam" aan en daardoor kun jij "op ontdekkingsreis" gaan om jouw innerlijke wereld te ontdekken en daarmee jouw eigen IK ten volste te omarmen en te leven. 


Je leert je weg te vinden binnen alles wat er zich in jouw dagelijkse leven zichtbaar of voelbaar aandient.


Juist doordat de TLCC-methode nog zo onbekend is, zijn jullie ervaringsverhalen zo ontzettend belangrijk. Deel ze met mij en dan kan ik ze op de website zetten, zodat nog véél meer mensen geïnspireerd worden om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen d.m.v. TLCC-methode. ❤️Stuur nu je ervaringsverhaal in ❤️

Klantenervaring TLCC-methode:

Ik ben bij Karin gekomen met de verwachting rug- en darmproblemen te kunnen verlichten waarvan ik overtuigd was dat ze in direct verband stonden met het opslaan van oude en zelfs andermans emoties.

Wat ik heb gevonden bij Karin was veel meer waard dan een snelle lichamelijke correctie; ze heeft me weer in contact gebracht met mezelf. 

Ik voel een rust en een ruimte die ik in tijden niet meer in mij gevoeld heb. Ik heb weer warme voeten omdat ik weer kan aarden. 

De verschillende manieren van het visualiseren van gevoel, energieën, en het diepste zelf helpen me bij het door laten stromen van energie en emoties in plaats van ze vast te zetten in mijn lijf. 

Ook al heb ik nog een hoop te leren over mezelf en mijn innerlijke en emotionele wereld, ik doe dat nu met plezier en vol goede moed omdat ik weer lief voor mezelf mag zijn.


een dikke knuffel van Marit 


Klantenervaring TLCC-methode:

Hoi Karin


Je laat me weer me zelf vinden. 

Bij jou kom ik weer tot rust. 

Bij jou vind ik m'n innerlijke kind weer terug. 

Ik krijg weer gevoelens terug die ik kwijt was. 

Door jou sta ik weer positiever in het leven.

Vinden m'n voeten eindelijk houvast na 34 jaar.

Nu zit ik te huilen ('t gaat alweer hoor).


Bedankt Karin dat je me helpt.


J.B. 

Klantenervaring TLCC-methode:


Karin laat mij door haar TLCC behandeling inzien wat mijn valkuilen zijn. Hierdoor nemen mijn onzekerheden af en krijg ik zowel fysiek als lichamelijk meer inzicht in mijzelf.


Als ik een TLCC behandeling heb gehad dan rij ik altijd met een glimlach op mijn gezicht weer naar huis.  


De blokkades in mijn lichaam zijn weer gaan stromen en ik ervaar meer innerlijke rust.


Ayla 

Klantenervaring TLCC-methode:

Lieve Karin , jij bent zo groots in je kunnen , de TLCC methode is zo groots , mensen mogen echt ervaren . De manier waarop ik hulp van jou krijg (voor mijn angsten) met de TLCC methode helpt mij zo ontzettend goed. 

Liefs, Sonja Rozenberg ❤️

Klantenervaring TLCC-methode:

Door de TLCC behandelingen ben ik mij bewuster geworden van de dingen en gebeurtenissen om mij heen.


Ik heb hierdoor beslissingen durven nemen,die ik anders niet had gedaan.


Groet, Jan.

 Ervaringsverhaal "hete 7" Celzout nr 7 Magnesium Phosphoricum (onderdeel van Nieuwetijdsondersteuningspakket):

Gezien ik nogal een stresskip ben, en Karin me weer eens in zo’n situatie aantrof, adviseerde ze me om het Schüssler celzout nr. 7 eens te proberen. Magnesium Phosphoricum. Toen dacht ik, waarom ben ik daar nou zelf niet op gekomen.


Orthomoleculair suppleer ik wel, maar tjonge dit had ik zelf ook kunnen bedenken, juist vanwege mijn interesse in alternatieve geneeswijzen. Maar nee hoor, ik bedacht het zelf niet, daar had ik kennelijk even iemand anders voor nodig, in dit geval Karin.


Ik heb meteen een zak vol gekocht, en thuisgekomen heb ik de warme 7, of hete 7 klaargemaakt. Je lost dan 10 tabletjes op in water wat net even aan de kook is geweest, en je drinkt het in kleine slokjes op. Ik laat het wat in m’n mond dwalen, want het wordt enorm snel door de slijmvliezen opgenomen in je bloedbaan. Bij het eerste slokje wat ik nam voelde ik het al door m’n hele lijf. Na de laatste slok had ik zoiets van hèhè, ik zak er helemaal in, ik zak helemaal m’n lijf in. Ik begon te landen om zo maar te zeggen.

Wat een weldaad, heerlijk ontspannen, en ik heb in jaren niet zo’n rust en kalmte in mijn lichaam gevoeld.


De dagen erna nam ik dagelijks soms wel drie of vier keer die warme 7, gewoon op gevoel, daarna begon dat wat af te nemen.


Toen ben ik ze als tabletje gaan innemen, ik laat ze dan in m’n mond smelten, zodat de opname goed via de slijmvliezen kan verlopen. Ook die vorm van inname fluctueerde enorm, de ene keer nam ik er twee, een andere keer drie, soms meer, soms minder. Vaak meerdere keren per dag, en soms was één per dag al voldoende, of ik nam de hete 7 er zelfs nog bij, het was maar net hoe het voelde. Heel wonderlijk.


Een ander bijkomend voordeel is, is dat ik dieper slaap. Ik sliep altijd wel goed, maar ik voel dat de slaap dieper is, en ik ook meer uitgerust wakker wordt, erg prettig. In vergelijking met andere magnesium preparaten is het redelijk betaalbaar, misschien zelfs goedkoop te noemen, en een goede koop.   


Al met al kan ik niet anders zeggen dan dat ik Karin erg dankbaar ben dat ze me op dit spoor heeft gezet, het werkt namelijk als een trein.


Hug, Froukje

Klantenervaring TLCC-methode:

Karin is een liefdevolle, krachtige, pure vrouw die heel recht door zee en in Jip en Janneke taal inzichtelijk kan maken wat je voor jezelf en daarmee uiteindelijk ook voor de ander kan betekenen.


Alles begint uiteindelijk met en bij jezelf. Karin reikt je aan wat je aan kan. Aan jezelf wat je wenst op te pakken


Janet Feenstra

Klantenervaring TLCC-methode:

Karin is een warme, hartelijke en energieke vrouw die jou veel wil leren over jezelf. Het is één van de mooiste cadeaus die je aan jezelf kunt geven om samen met Karin op zoek te gaan naar je ware ik.


Het heeft mij al bijzondere inzichten gegeven die ik mij hele leven zal koesteren en ik ben nog lang niet klaar!


Dus gun jezelf een bezoek aan Karin Walda. Het zal je leven verrijken.


Jannie de Vries

Klantenervaring TLCC-methode:


Ik ben bij Karin gekomen met de verwachting rug- en darmproblemen te kunnen verlichten waarvan ik overtuigd was dat ze in direct verband stonden met het opslaan van oude en zelfs andermans emoties.


Wat ik heb gevonden bij Karin was veel meer waard dan een snelle lichamelijke correctie; ze heeft me weer in contact gebracht met mezelf. 


Ik voel een rust en een ruimte die ik in tijden niet meer in mij gevoeld heb. Ik heb weer warme voeten omdat ik weer kan aarden. 


De verschillende manieren van het visualiseren van gevoel, energieën, en het diepste zelf helpen me bij het door laten stromen van energie en emoties in plaats van ze vast te zetten in mijn lijf. 


Ook al heb ik nog een hoop te leren over mezelf en mijn innerlijke en emotionele wereld, ik doe dat nu met plezier en vol goede moed omdat ik weer lief voor mezelf mag zijn.


een dikke knuffel van Marit 

Klantenervaring TLCC-methode:

Lieve Karin, 


JIJ hebt me destijds laten zien dat de wereld zonder m'n overleden echtgenoot ook mooi kan zijn. En dat ik leven mag op MIJN manier. 


Mede door jou sta ik nu weer positief in het leven en geniet ik weer volop! 


Bedankt daarvoor!! 


Liefs, Ineke 

Klantenervaring TLCC-methode:

Lieve Karin,


Het is nu eind augustus 2015.


April 2013 ben ik bij begonnen met de sessies Transfiguratieve Lichaams Communicatie & Coaching (TLCC) omdat ik vastzat, niet wetende hoe verder.


Sindsdien is de knop om, niet doorgaan in het negatieve maar positief vooruit kijken. Na iedere sessie krijg ik meer gevoel, leer ik mijn lichaam en ziel kennen en dit dankzij jou. Jij, die een vertaler bent voor wat mijn lichaam mij wil vertellen.  


April 2014 heb ik bij jou aangegeven dat ik het rijbewijs toch wel belangrijk vindt, dat het me bezig houdt en omdat het gewoon makkelijk is om te hebben ook i.v.m. werk en sollicitaties.  


Doordat ik al een poos met TLCC aan het werk ben en daarmee de angst die ik vroeger had als ik alleen al aan rijlessen en autorijden dacht is verdwenen zijn we hiermee aan de slag gegaan.  


Kortom de angst is verdwenen, nu aan het idee wennen om er dan toch echt mee te starten! 


Het eerste plan was een moodbord maken voor mijn rijbewijs met daarop aangegeven: Wat en waar brengt het mij?

De tekst die ik er op had vermeld is als volgt:


Vrijheid en daarmee rust; onafhankelijk van tijden en mensen.


Wanneer ik de bossen in wil of op vakantie, fiets achterin of –op, stukje rijden en gaan. Met bijbehorende foto van de Ardennen, bosrijk met mooie hoogte verschillen en soms uren alleen met de natuur om je heen.


Ditzelfde geldt voor Ameland (of andere eilanden) waar ik graag vertoef.


Daarnaast meer mogelijkheden met solliciteren en straks makkelijker bij mijn familie en vrienden die verder weg wonen. 

Dit moodbord op een deur geplakt en er zo dagelijks mee in contact.


Een moodbord is wel leuk maar je moet er niet alleen naar kijken, dat helpt niet. Je moet het tot je nemen, deel van je laten worden. In de tussentijd ook aan het sparen gegaan voor mijn rijbewijs.  


8 september 2014 is het dan echt zover; eerste rijles! En zoals eerder al aangegeven, zonder enige angst of spanning achter het stuur gezeten wetende waarvoor ik het doe!

20 mei 2015 ben ik geslaagd voor mijn rijexamen en sinds begin augustus trotse bezitter en bestuurder van mijn eerste auto!


Als ik er weer aan terug denk krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht en denk ik; dat heb je toch maar even mooi gedaan!  

Dat had ik anderhalf jaar terug niet durven denken..


Dit is voor mij een volgende stap die ik gezet heb met behulp van Transfiguratieve Lichaams Communicatie & Coaching. 


Wederom, Karin bedankt voor deze leerzame en bewust wordende tijd en de prettige samenwerking!  


Liefs en dikke knuffel,


Ljibbe

Klantenervaring TLCC-methode:

Karin, Wat jij met de wereld deelt en hoe je dat doet is onwaarschijnlijk mooi.. Professioneel liefdevol direct en krachtig begeleid je mensen naar hun eigen ik en doet dat heel erg goed... een voorbeeld voor ons allemaal Karin !


Reinder Deinum

Workshop Encaustic Art:

Volgen workshop Encaustic Art olv Karin Walda (zie voor meer info:www.energiediamant.nl)


Zo mooi en goed bezig, het voelde ook zo vertrouwd en EEN, heerlijke middag gehad.


Het was de moeite waard, zo bijzonder wat er dan uitkomt uit de schildering met was. Heb het als leerzaam ervaren ook inzichten gekregen door de tekening en uitleg van Karin.


De moeite waard om ook eens te ervaren.


Veel mensen weten niet wat het is, maar echt zo mooi om te doen. en hoe Karin rustig ons begeleid en onze vragen beantwoorde, heel prettige middag en ook Ymie waar het goed mee samen werken was. Heb van haar geleerd en zij van mij.


Samenwerking bijzonder, BEDANKT Karin voor deze Prachtige middag maar vooral de BELEVING ervan. Ymie jij ook Bedankt voor de Prettige Samenwerking voelde als EEN GEHEEL.


Bedankt en tot een vervolg middag!


Knuffffffffff liefs van Klaske xx

Klantenervaring TLCC-methode:

Lieve Karin,

Ik zal een (heftige) ervaring van mijzelf vertellen, wat precies TLCC voor mij betekent en mij gebracht heeft.


Ruim drie jaar geleden, ging ik met menstruatie- en pijnklachten naar de gynaecoloog. Daar kwamen ze erachter dat er een poliep aan de baarmoedermond zat, volgens de gynaecoloog zat deze op een vreemde plek. Het was gelukkig een goedaardig gezwel. Maar ik bleef klachten houden en vertrouwde niet op mijn lijf, ging weer naar de gynaecoloog. Vandaar uit kreeg ik het advies: een kijkoperatie. Eerst naar de anesthesist. Daar overlegd dat er een ruggenprik zou worden gedaan voor de kijkoperatie.


De dag van de kijkoperatie: tijdens de ruggenprik kreeg ik al een soort schok door mijn lijf (te vergelijken met een stroomstootje). De kijkoperatie vond ik verschrikkelijk, mijn baarmoeder werd schoon geschraapt. Mijn lichaam bewoog mee met het ritme van het schoonmaken, wat ik als zéér onprettig ervaarde. Er gebeurde van alles, dit bracht het gevoel van machteloosheid, onmacht, respectloosheid mee en diepliggende herinneringen/trauma`s werden onbewust in werking gezet.


In de uitslaapkamer kreeg ik hoofdpijn en kreeg een pijnstiller. Op de afdeling, na een uurtje, begon mijn lijf ongecontroleerd samen te trekken (te schokken). Dit waren heftige samentrekking van mijn lijf, deze begonnen in mijn buikgebied en trokken alles samen. Hier had ik géén controle over. Na een poosje was ik bekaf. Er werd een neuroloog bij gehaald, ik kreeg mijn eerste dosering van een Diazepam. Vanaf dat moment had ik géén controle meer over mijn eigen lijf en mijn eigen zeggenschap, alles werd voor mij beslist.


Er zijn verschillende "pammetjes" toegediend tot uiteindelijk de Valium. Ik weet dat ik tijdens de hersenscan die ze maakten om te kijken wat er aan de hand was, nog lag te schokken. Ik weet nog dat er een medicatie is toegediend door de neuroloog. Mijn man, zuster en mijn dochter die even langs wilde komen waren aanwezig bij het toedienen van de medicatie. De reactie van mijn lijf op deze medicatie was heftig. Ik dacht nog:" wie gilt er toch zo?". En meteen had ik door, dat ben ik! Ik had het gevoel dat mijn gezicht aan flarden werd gescheurd. Ik zag dat de dokter wegliep. Mijn man ving mijn jongste dochter op door haar naar de gang te brengen en een zuster die paniekerig uit haar ogen keek. Ik dacht nog:" ik ga dood". 


Op dat moment heb ik mijn BDE (bijna dood ervaring) gehad, deze had ik eerst nog diep wegstopt en pas een paar maanden na weer thuis te zijn, kwam deze herinnering/gebeurtenis weer terug. Er zijn naar mij is verteld onderzoeken gedaan, maar de artsen stonden voor een raadsel, dit hadden ze nog nooit meegemaakt. Ik was ook "de mevrouw met de schokken". 


Na drie dagen een beetje uit de roes gekomen, maar de stopcontacten bewogen nog steeds en mijn lichaam trok zich nog ongecontroleerd samen (ik lag ondertussen in een éénpersoons kamer). 


Na de eerste keer uit bed te mogen, schrok ik van mijzelf. Ik had géén controle over mijn spieren, armen, benen en bovenlijf. Deze schokten, trokken samen. Mijn hele lijf wiebelde heen en weer. Géén evenwicht. Zo erg dat ik niet alleen kon lopen en er een rollator werd gehaald, waar ik weer achter leerde lopen. Toen schoot er van alles door mijn hoofd: Hersenbeschadiging, kan ik ooit wel weer werken, hoe moet het verder, ik kan niets meer. Niemand kon mij duidelijkheid geven. Er was totaal géén communicatie tussen personeel, dokters en ik als patiënt. 


Na een week in het ziekenhuis, waarin de tussentijd van alles NIETS werd gedaan aan/ met mijn probleem, heb ik op eigen verzoek de gynaecoloog laten komen. Deze was verbaasd dat ik nog in het ziekenhuis aanwezig was. Op mijn verzoek heeft ze mij ontslagen (later heb ik bij het ziekenhuis over deze periode een klacht ingediend, er waren naar mijn inziens véél fouten gemaakt).


Naar huis, gelukkig, maar IK was niet gelukkig! Ik was hulpbehoevend, kon niets zelf, had concentratieproblemen, zware hoofdpijn en was afhankelijk van anderen. Mijn lijf wilde niet wat ik wilde, het hoefde voor mij niet meer. 


Gelukkig heeft Arie (m'n man) Karin (m'n vriendin/lerares) op de hoogte gehouden en ze is naar mij toe gekomen en heeft mij behandeld in mijn praktijk met de TLCC-methode. Er gebeurde tijdens de behandeling zo veel.


Maar het belangrijkste was: Ik liep al wankelend en ondersteund door Karin de praktijk in en een paar uur laten, liep ik zelfstandig zonder te wankelen en te wiebelen de praktijk weer uit!!! Ik was als een kind zo blij. 


Was ik er? NEE!! Dit was de eerste stap naar mijn herstel. Ik moest weer leren luisteren naar de signalen van mijn lijf, mijn grenzen ontdekken/verkennen, over mijn grenzen gaan, wanneer ik deze niet voelde en waar mijn lichaam dan weer op reageerde door pijn aan te geven of weer te gaan schokken. Mijn lichaam reinigen van de gifstoffen van de medicatie. Weer in het werkproces terugkomen, eerst een uurtje en later uitgebreid. Dit was een proces dat ruim een jaar duurde, dit was met vallen en opstaan, met boosheid en opgeef-momenten. 


De BDE die ik mij herinnerde, doordat mijn zus me wees op een programma van Pim Lommel. Ik stond hierbij te huilen en zei:" dat is mij ook overkomen!" Arie zei:"dat heb je in het ziekenhuis altijd al gezegd". Ik wist dat zelf niet meer, want ik had het diep weggestopt.


Dit was een heftig proces om te verwerken. Ik dacht:" ik ben gek, ik heb het mij verbeeld". Durfde het tegen niemand te vertellen. Was boos op de boven wereld, wat dachten ze wel niet daarboven om mij terug te sturen, schuld gevoel, ik wilde daar boven blijven, maar dan zou ik mijn gezin achter laten.


Uiteindelijk heb ik mijn ervaring wel gedeeld, met de volgende stap: "acceptatie", IK weet wat er gebeurd is, IK weet waar ik geweest ben. Ik heb een BDE gehad!!

Dit proces heb ik samen met Karin en de TLCC-methode verwerkt en geaccepteerd.


Ik heb gevoeld en ervaren wat TLCC en de coaching van Karin voor mij is en betekende in dit proces.


 Het is keihard werken aan jezelf, met vallen en opstaan en opgeef-momenten. Dan was ik blij dat Karin naast me stond en wanneer nodig, mij uit mijn slachtofferrol haalde. Vond ik dit altijd prettig, nou nee hoor. Er zijn momenten geweest dat ik èrg boos op haar was. Ik had er ook niets aan dat ze mee ging in mijn slachtofferrol, maar kon dat op dat moment niet zien. Soms had ik een schop onder mijn kont nodig, om niet stil te blijven staan, maar om verder te gaan. Stil staan (slachtoffer zijn) is het niet verwerken van een belevenis/trauma.


Ze leerde mij weer te luisteren naar mijn lichaam/ziel: ben ik moe dan ga ik rusten, heb ik hoofdpijn dan ga ik mij ontspannen, heb ik pijn dan probeer ik te achterhalen waarom mijn lijf pijn heeft enz. Ze leerde mij op eigen benen te staan, leerde mij weer om zelfvertrouwen te hebben. Ze leerde mij te geloven, te vertrouwen op en ervaren van de zelfgenezende kracht van mijn lichaam. Ze heeft mij bij de hand gepakt en vastgehouden waar nodig was en aangemoedigd wanneer ze dacht dat ik het alleen kon.


Uiteindelijk was dit alles het méér dan waard. Kijk waar ik nu sta: Ik ben trots op mijzelf, ik ben gezond, géén klachten meer, al een aantal jaren géén gebruik meer hoeven te maken van de reguliere gezondheidszorg. En dat heb ik allemaal ZELF gedaan onder begeleiding van Karin.

Liefs, Johanna 

Lieve Karin,


Wat heb ik al ontzettend veel van je mogen leren en nog.


We zijn in groepsverband begonnen waarbij er weerstand en angst was voor wat ik in mijn beleving moest doen en wat er ging komen. Het zweet stond me instant onder de armen als ik je aan zag komen.


Dit veranderde door de tijd heen na verschillende groepstrainingen en individuele behandelingen. Toen ik een moment had waarbij ik zag, wat is het toch een lieve vrouw.


Dit had alles te maken met mezelf, jij liet mij zien hoe ik met mezelf omging. Het voor mij door angsten en trauma’s heen gaan was nodig, ontwikkelen, Wytze leven.


De muggen die voor mij olifanten waren geworden ben ik 1 voor 1 doorheen gegaan.


Nu zijn we een aantal jaren verder en heb ik mij enorm ontwikkelt en leef ik mijn potentieel.


Ik ben Wytze en ik leef Wytze.


Ik voel nog steeds dat het ontwikkelen en bloeien doorgaat en dat voelt heel fijn en daar ben ik jou heel dankbaar voor.


Dikke knuffel van Wytze Veenstra!

Klantenervaring TLCC-methode:

Lieve Karin,


Vanaf het begin dat ik bij jou terecht kwam (16 april 2013 eerste sessie TLCC) heb ik bijgehouden in een soort dagboek wat er is besproken, in de tussentijd is gebeurd en tevens wat er is verandert in de loop van tijd.


Wat nu als ’gewoon’ voelt, is vooraf gegaan door vele veranderingen en door alles op te schrijven en het te kunnen teruglezen besef je pas echt wat er is gebeurd (en dat is best veel).


De reden voor mij om met de TLCC sessies te starten was omdat ik vast zat, geen spieren in de knoop o.i.d. maar vast in mijn hoofd (denken) en niet wetende hoe verder te leven, radeloos. Een noodkreet.


Nadat ik dit met mijn zus had besproken zei zij; misschien is het wat om eens met Karin in gesprek te gaan.


Mijn reactie was; baat het niet dan schaadt het niet.


Vanaf het eerste gesprek met jou hier een goed gevoel aan overhoudend en dat heeft mij ertoe gebracht om de knop om te zetten, niet doorgaan in het negatieve maar er voor te gaan in plaats van er een eind aan te maken.


Na iedere sessie krijg ik meer gevoel, leer ik mijn lichaam en ziel kennen en dit dankzij jou. Jij, die een vertaler bent voor wat mijn lichaam mij wil vertellen.


Een aantal dingen die verandert zijn;


 • Geen hoofdpijn meer (sinds april 2013 geen aspirines meer geslikt waar ik voorheen behoorlijk veel slikte tegen de voorkomende hoofdpijn).
 • Nauwelijks hooikoorts gehad afgelopen 2 seizoenen.
 • Geen “kraaie”tenen meer (betere aarding).
 • Door ’s ochtends goed te aarden, ziel terug in lichaam, geen moeite hebben met opstaan

 • Voorheen koffie nodig om “wakker” te worden.

 • Mezelf af kunnen sluiten voor buitenwereld, nu ook mezelf daarbij wel in het licht laten staan.

 • Beter kunnen ademen.
 • Ik hoef me niet beter voor te doen (niet te bewijzen).

 • Ik hoef niemand te pleasen.
 • Rust van binnen!

 • Los kunnen laten.
 • In gesprek kunnen gaan.

 • Gevoeliger dan ooit!
 • Genieten van kleine dingen.

 • Waar ik andere jaren altijd zonnebril nodig had bij het minst geringste beetje licht (tegen hoofdpijn) heb ik afgelopen zomer (best zonnig) geen zonnebril opgehad; ik laat het licht toe!
 • De paniek is uit het lichaam! Dit is voor mij een enorme opluchting/bevrijding; mezelf hier ook op getest door weken lang op een steiger te gaan werken (soms op 20-25m hoog) waar ik anders best wel last van de hoogte had, nu geen last gehad.

 • En als meest recente test sinds 3 weken met rijlessen begonnen; als ik hier vroeger alleen aan dacht kreeg ik het Spaans benauwd en nu is het “gewoon” doen en kunnen genieten (zonder paniek gevoelens).


Al met al een hele verandering en voel hiermee dat ik op de goede weg ben om mezelf verder te ontwikkelen, mezelf te leren kennen/begrijpen en daarmee mezelf neer te zetten. Ook wetende dat mijn verandering mijn omgeving beïnvloed!  


Dit is in het kort wat de Transfiguratieve Lichaams Communicatie & Coaching mij tot nu toe heeft gebracht en ben erg blij dat ik de stap heb gezet.  


Daarom vanuit de grond van mijn hart: Karin, bedankt voor deze vele leerzame en bewust wordende uurtjes en de prettige samenwerking!  


Liefs en dikke knuffel,


Ljibbe

Klantenervaring TLCC-methode:

In december 2012 kwam ik voor het eerst bij Karin in de Energiediamant. Bijna een burn-out en helemaal stijf en boordevol van allerlei opgeslagen, niet verwerkte emoties. Ik was beland in de "overleef-modus".

Elke periode na een bezoek, 1x per 14 dagen, was zwaar. Ik had overal pijn: in mijn keel, hoofd, neus, nek, heup, grote teen. En moe dat ik steeds was! Ik stuurde bijna dagelijks een mailtje om te klagen. En elke dag kreeg ik een opbeurend antwoord van Karin en wat ik er eventueel aan kon doen.

Inmiddels gaat het heel wat beter met me. Ik ben nog lang niet klaar met mezelf "omdraaien". Maar ik ga door, ik kan me nu voorstellen hoe het gaat worden. Heerlijk!
Gelukkig leeft mijn man met me mee. Een positief thuisfront helpt natuurlijk ook.

Ik ben zo trots op mezelf! Ik ben Karin ook dankbaar dat ze mijn gids wil zijn.

Vrijdag ben ik weer geweest, nu heb ik weer pijn in mijn handen..weer een teken dat er van alles "in beweging komt om verwerkt te worden"

Janny Bosma

Klantenervaring TLCC-methode tijdens de zwangerschap:

Transfiguratieve Lichaams Communicatie en Coaching bij zwangerschap: juist doen!


In november 2011 stond het voor mij vast: ons gezin voelde nog niet compleet. Praktisch gezien waren twee kinderen heel fijn. Maar als ik op mijn gevoel afging, moest er toch nog eentje bij. En voor ik het wist, was ik zwanger. Ik was heel blij, maar tegelijkertijd terneergeslagen. Niet omdat ik tegen de zwangerschap of bevalling op zag. Of omdat ik besefte dat er een miljoen dingen mis konden gaan in de ontwikkeling van het kindje. Maar omdat ik nu ruim anderhalf jaar heel hard aan mezelf gewerkt had met hulp van Karin Walda. Ik dacht dat ik dat nu zou moeten staken. 

 

Doorgaan met Transfiguratieve Lichaams Communicatie en Coaching


Gelukkig was er van staken geen sprake. Karin legde uit dat Transfiguratieve Lichaams Communicatie en Coaching juist geschikt was tijdens zwangerschap. Ze maakt gebruikt van de eigen energie van het lichaam. Er is geen sprake van manipulatie van buitenaf. Natuurlijk zijn er bepaalde drukpunten die vermeden moeten worden. Bijvoorbeeld het drukpunt dat de baarmoeder ontspant. Maar een zwangerschap zal niet mislopen door haar behandeling. Hierdoor gerustgesteld wilde ik doorgaan met mijn behandelingen. 
 

 

Contact, loslaten en focussen


En wat ben ik gelukkig dat ik dat gedaan heb! Op vrijdag 10 februari 2012 maakte ik voor het eerst contact met mijn ongeboren kindje van negen weken oud. Een dag om altijd te onthouden.


Gedurende mijn zwangerschap heb ik verschillende behandelingen gehad. Dat hielp mij met loslaten (onder andere van de misselijkheid in het eerste trimester). Ongemerkt hield ik extra veel emoties vast. Maar het hielp me ook met focussen op mezelf en mijn baby. Mijn lijf was continu bezig met de ontwikkeling van mijn kleine meisje. Het was dus logisch dat ik minder energie had voor andere dingen. 

 

Positief voor de baby


Het mooiste van alles was, dat mijn behandelingen mijn baby ook hielpen. De bevalling verliep snel (slechts drie uur), maar uiterst gecontroleerd. Mijn meisje heeft niet geel gezien na de geboorte, dronk meteen bij me en poepte en plaste alsof ze nooit anders gedaan had. Ze lachte al op dag drie, ze heeft nooit kramp gehad en heeft geen voorkeurshouding. En door haar de eerste twee behandelingen na mijn bevalling mee te nemen, heb ik haar leren lezen: baby's "zeggen" meer dan je denkt. We voelen elkaar feilloos aan. 
 

 

Vertrouwen in de toekomst


Ik heb mijn hele zwangerschap een rotsvast vertrouwen gehad dat alles goed zou komen. Een gezonde mama en een gezonde baby. Zonder vreemde klachten, enge ziektebeelden of een bevalling die schade op zou leveren. Maar dat mijn dochter zo tevreden en duidelijk zou zijn, is een openbaring. Ze is de koningin van het loslaten en schuift er zo bij in ons gezin. We voelen compleet nu. Er is een harmonie in ons gezin als nooit tevoren. Ik heb enorm veel vertrouwen in ons. Maar vooral heel veel zin in alle mooie en spannende dingen die op ons pad komen.

 

Lieve Karin, dank je wel voor al je hulp, steun en uitleg!

Femke

Klantenervaring TLCC-methode:

Lieve Karin Walda

Ik heb je beloofd om te proberen te beschrijven hoe een behandeling bij jou voelde, alleen was het niet alleen met jou maar ook met mijn lieve buuf Johanna van der Graaf (omdat ik Johanna les geef..toevoeging Karin Walda).


Maar wat bijzonder was het en is het nog steeds.


Wat ik heb gevoeld in één woord is onvoorwaardelijke liefde! Ik kreeg natuurlijk ook wel dubbel he hihi
❤️


Het was eigenlijk een eye opener bij heel veel dingen en een soort van een nieuw begin (wat soms nog wel lastig is), maar het begin is er

😃


Ik kom sowieso nog een keer terug!

Liefs van mij,

Ramona Pullen Olsman

Klantenervaring Celzouten:

Hoi Karin

Ik zou je nog schrijven over de celzouten.
Ik gebruik Askinel voor mijn handen.


Ze zijn prima opgeknapt, zijn soms nog wel gevoelig maar gaat steeds beter.


Vind het wel wonderlijk omdat ik er al wel twee jaar last van heb en t nu zo goed gaat


Gr en veel liefs Sientje

Klantenervaring TLCC-methode:

Lieve Karin,

Een goed begin op een heel goede weg naar m'n gevoel.


Dank je wel!

Gé de Zwart

 Klantenervaring TLCC-methode:

Hoi lieve Karin,

Jij helpt mij te zijn wie ik ben,
bij jou kom ik stukje bij beetje steeds meer thuis.
Bedankt hiervoor!

Petra de Zwart

Klantenervaring TLCC-methode:

Lieve Karin,

Je laat me zien wie ik ben en dat ik er mag zijn.


Je hebt me laten groeien van binnen en het laten uitstralen naar buiten.


Je laat mij mezelf zijn zonder verplichtingen behalve naar me zelf.


Je hebt me geleerd naar mezelf te luisteren en daar ook naar te handelen.


En doet dat nog altijd, stuurt bij, maar laat me mijn eigen fouten maken.
Om van te leren.
Zodat ik met liefde naar mezelf kan en mag kijken.
En naar anderen kan kijken met liefde en zonder oordeel.


Bedankt voor je vriendschap en liefde.


Dikke tut

Anja ❤️

Klantenervaring TLCC-methode:

Hallo,

3 weken geleden werd ik wakker met een stekende pijn in mijn rechterbovenbeen wat uitstraalde naar mijn onderbeen. Het voelde als een erge kramp waarbij ik pas na een half uur een beetje kon lopen op dat been.


Na 3 dagen van pijn kwam ik bij Karin en die legde mij uit dat mijn energiebanen geblokkeerd waren. Nou ben ik vrij nuchter in dat soort dingen maar op dit punt was ik bereid alles te proberen. Ze vertelde dat dit komt omdat ik mij niet kan uiten en alles wat moeilijk bespreekbaar is, en mij dwars zit aan de kant leg of wegstop.


Tijdens de behandeling voelde ik de pijn in mijn been afnemen en de volgende dag was dit zo goed als verdwenen.


En niet alleen mijn been is nu beter ik voel me nu ook veel fitter. Ik doe veel aan sport en ik merk het verschil aanzienlijk.


Tijdens en na de behandeling hebben we gepraat over mijn wegstoppen van problemen en dat ik daar aan moet werken zodat dat niet weer fysiek tot uiting gaat komen.


Karin dankjewel!

Jarno.

Klantenervaring TLCC-methode:

Lieve Karin,

Is het niet door persoonlijkheid en ongeduld dan is het wel de unieke situatie die de sessies met jou net zo heftig (en lang) als behulpzaam maken. Ook al zou ik graag wat vaker komen, Frankrijk is nou eenmaal niet naast de deur. Gelukkig maken de ontwikkelingen die ik doormaak en de vooruitgang die ik boek het meer dan waard om hier lekker mee door te gaan.


Het fijne (en tegelijk het moeilijke) is dat je me hebt laten zien dat alles vanuit je zelf komt en moet komen. Dus wanneer je moeilijkheden tegen het lijf loopt, kijk dan eerst eens naar jezelf. Erg moeilijk wanneer je gewend bent om een ander de schuld te geven, of wanneer je een koppige man tegenover je hebt met alle verdedegingen omhoog.


Toen mijn vriend meekwam "om te chauffeuren" hoopte ik ik dat het één en ander zou blijven hangen en dat heeft het, ondanks zijn weerstand, wel degelijk gedaan.


Jullie spreken niet dezelfde taal (letterlijk en figuurlijk) dus ik heb achteraf nog een paar dingen uit moeten leggen, maar Dario was er zeker een paar dagen druk mee. (Vind jij dat ook? Doe ik dat echt?)


Ik denk niet dat hij zich erg bewust is van wat hij voelt, hij vindt dat denken hetzelfde is als voelen wanneer het op zich uitdrukken aankomt, en dat is iets wat hij van thuis uit heeft meegekregen; zijn moeder "bezweert" gevoelens door ze in nette vakjes van syndromen, aandoeningen en ander psychologisch jargon te plaatsen.


Het mooie is nou, dat het niet uitmaakt of hij bewust meedoet of niet, want ongemerkt is hij sinds ik bij jou onder behandeling gegaan ben ook erg veranderd. Het is een samenspel dat steeds harmonieuzer verloopt. En ook al snapt hij niet helemaal hoe of wat en voelt hij het nog niet echt, hij probeert zijn energie te verzachten naar mij toe wanneer ik dat van hem vraag.


Als ik iets heb meegekregen van je is het wel een stukje rust en ruimte. Dingen moèten niet altijd, niet altijd nù, niet altijd op mijn manier. En wat je niet in je lijf of in je hart opslaat hoef je ook niet mee naar huis te nemen. En dat is erg prettig. Ik verover stukje bij beetje weer de dingen die ik zomaar uit handen heb gegeven en heb nu de ruimte om bijvoorbeeld thuis de muren te schilderen óók al is het maar een huurhuis omdat ik me daar prettig bij voel.


Marit wordt weer Marit en niet alleen maar een compromis van het origineel dat zich laat leiden door wat anderen vinden, voelen en denken.


Bedankt en tot gauw!


Marit (de èchte!) uit Frankrijk.

Klantenervaring TLCC-methode / Bedrijfscoaching TLCC-methode:

Ik ben al jaren bekend met Karin en ik heb veel van Karin mogen leren, het was niet altijd leuk, maar wel nodig om mijzelf veilig te houden.

Soms dwaal ik even af en dan ondersteunt Karin mij weer om terug te keren naar mijzelf en mijn eigen pad. Ik heb in de jaren vaker als eens weerstand gekend tegen Karin maar telkens komt het toch terug bij mijzelf.

Ik waardeer Karin enorm en ben ontzettend blij met alle ondersteuningen die ik heb mogen ontvangen afgelopen periodes.


Het is een investering in jezelf, de beste en meest waardevolle die er is.


Thierry de Jager

Klantenervaring TLCC-methode:

Karin you help me draw the treasure map so I can find my way through any forrest to the place that marks X The heart of me!

Ingrid Jansen-Moltman

Klantenervaring TLCC-methode:

Gister heb ik het zelf mogen ervaren en jullie als vrienden kennen mij, en ik heb er heel veel baat bij. 

Karin heeft mij super geholpen en tools , inzichten en hulpmiddelen aangereikt. Nu kan ik zelf aan de slag en kan m'n leven leuker worden.


Karin is de beste die je maar kan treffen en ik kan het iedereen aanraden. 


De volgende afspraak is gemaakt, maar voel nu al verandering in mezelf en m'n knie voelt ook al beter, ik ga ervoor ! Ben zo dankbaar !


Liefs, Son Rozenberg

Klantenervaring TLCC-methode / Bedrijfscoaching TLCC-methode:

Lieve Karin,


Ik ben bij jou gekomen omdat eens in de paar jaar een issue naar boven kwam die druk legde in mijn relatie met mijn man. Dat wilde ik nu eens goed behandelen/verwerken. 


In onze gesprekken heb jij mij de weg gewezen van denken naar voelen. Een heel traject wat geduld vroeg, vooral aan mijzelf. En als je daar zo mee bezig bent, valt het je op een gegeven moment op dat de mensen om je heen ook veel denken.
Ik mocht leren om mijzelf te vertrouwen en te luisteren naar mijn lichaam. Dat gaat mij steeds beter af. 

Ook met humor. Je herkent gemakkelijker je eigen valkuilen wat een lach op je gezicht brengt.


Leren wat mijn verantwoordelijkheid is en wat hoort bij de ander. In het begin probeerde ik heel veel bordjes in de lucht en draaiende te houden. Dat aantal is sterk verminderd. Hierdoor geef ik mijzelf en mijn omgeving ruimte om de dingen zelf te doen. Dat geeft lucht en rust.
Hierdoor is de relatie met mijn man en moeder sterk verbeterd.


In mijn werk leer ik steeds beter te zien wat hoort bij mijn verantwoordelijkheid en wat bij de ander. Ik durf dit nu terug te geven. 


De manier van gesprek voeren is totaal anders dan bij de meeste coaches. Helemaal Karin zelf in haar eigen knusse ruimte.


Elke keer wanneer ik bij jou wegkom heb ik rust en vertrouwen in mijn pad. 


Mijn groei en bewustwording gaan gestaag door.
Heerlijk!

Lieve groet,
Nynke

Klantenervaring TLCC-methode:

Lieve Karin,


Hierbij wil ik mijn ervaringsverhaal met de TLCC methode delen.


Ik zat thuis met een Burn-out en vanuit mijn werk werd weinig ondernomen aan een oplossing. Ik moest zelf alles zoeken (of vinden).


Via een vriendin ben ik in contact gekomen met de TLCC methode van Karin Walda. Toeval bestaat voor mij niet, het moet zo zijn.

Die vriendin en ik hebben daarna nog een mooi gesprek gehad en ik heb mij zelf moeten overwinnen om de telefoon te pakken en contact op te nemen.


Naast het reguliere circuit (psycholoog / training opkomen voor jezelf) een afspraak gemaakt bij Karin waarbij zij aangaf in ieder geval de website te bekijken.

Daarop vond ik veel informatie zowel over de methode als nadere info in de FAQ, alsmede innerlijke wijsheden. Viel het kwartje altijd, echt niet, alles rationeel bekijken.


Tijdens de intake legt Karin duidelijk uit wat ze gaat doen (kort weg: ze maakt contact met mijn innerlijke, in mijn energie en dat vertaalt ze naar voor mij begrijpelijke taal) daarbij geeft ze goed de kaders aan waar binnen ze haar werk doet. Mijn eigen verantwoordelijkheid. Ik mag mijn grenzen aangeven (lastig en leerzaam als je zelf nooit grenzen aangeeft).

Ze raakt me ook meteen, zegt dingen die een onbekende niet kan weten, heel bijzonder. Ik ga met een fijn en beschermd gevoel naar huis.


Veranderingsprocessen bij mensen hebben tijd nodig, ook bij mij. Ik wil zelf vaak te snel, te veel.


Het traject had ik mij ook anders voorgesteld.


Nu weet ik dat het zo moest zijn. Dat ik eerst uit mijn burn-out moest komen en dat ze mij daarin begeleid heeft. Bij mij zelf mocht komen wie ik ben.


Tijdens de behandelingen toont ze respect, openheid en betrokkenheid. De behandeling is afgestemd op mij, soms confronterend, wat ik op dat moment nodig heb.


Is dat leuk, nee, het is iets waar ik doorheen moet omdat het iets heel diep in mij is. Daarin begeleid Karin mij ook.


Leerprocessen komen opgang en als ik terugkijk heb ik veel geleerd over veel diverse onderwerpen. Na iedere behandelsessie sta ik weer in de gewone wereld en krijg mijn lessen. Situaties dienen zich aan, ik mag ze zien en er mee aan de slag gaan.


Een mooi moment na een van de eerste sessies was het ontdekken van diverse emoties in een tijdsbestek van een korte tijd. Beseffen dat verdriet, afwijzing, kilheid, liefde, geluk, warmte, schoonheid zo dicht bij elkaar kunnen liggen. Een ervaring die ik koester.


Ik heb mogen leren om contact op te nemen als ik ergens mee zit, als ik vragen heb. Ook een les die ik moest leren.


Tijdens het traject heeft Karin mij diverse malen diverse gevoelens en emoties laten voelen, subtiel, gedoseerd, beschermend, rekening houdend met mij. Bijzondere ervaring.


Voel de energie door mij stromen en geniet volop daarvan.


Met haar liefdevolle aanpak weet ze mij altijd weer te raken op plekken in mijn ziel die ik ontkend heb of waar ik van ben weggelopen, mij van heb afgedraaid.


Ik sta weer krachtig in dit leven, naast denken weer in mijn gevoel gekomen. Voelen wat ik was verleerd.


Dank je Karin.


Liefs, Gerrit

Klantenervaring TLCC-methode:

Lieve Karin , jij bent zo groots in je kunnen , de TLCC methode is zo groots , mensen mogen echt ervaren . De manier waarop ik hulp van jou krijg (voor mijn angsten) met de TLCC methode helpt mij zo ontzettend goed. 

Liefs, Sonja Rozenberg

Klantenervaring TLCC-methode:

Karin van Karinwalda.nl onderscheid zich door haar bijzondere manier van werken, bij Karin staat de mens namelijk centraal.


Lars Deinum

Klantenervaring TLCC-methode / Afstandshealing:

Karin laat mij in mijn eigen tempo zien en vooral voelen welke richting ik aan mijn leven ga en mag geven. Elke keer wanneer ik bij haar vandaan kom is er rust bij mij, en zoals ik het benoem zijn 'de gordijntjes weer iets verder open'.


Erg fijn om mijzelf steeds zekerder en duidelijker neer te zetten, en wat Karin mij daarbij laat zien is dat alles en iedereen op mijn pad een reden heeft die mij verder helpt in mijn ontwikkeling.


Sinds ik bij Karin kom voel ik mij niet meer schuldig over mijn doen en laten, maar zie mijzelf als een waardevolle en liefdevolle vrouw.


Ook de healings op afstand dragen daar zeker aan bij, het voelt als een extra duwtje in de rug. En dit duwtje is soms net even nodig, kan het verschil maken op een moment dat je het nodig hebt. En op die momenten ervaar ik mijn groeiproces, en bedank Karin altijd even in mijn gedachten.Wanda

Klantenervaring TLCC-methode:

Mijn ervaring met de behandeling van Karin.


Ik Arnold ga ongeveer twee jaar naar Karin toe om mij zelf, mijn ik meer te laten spreken zo dat ik mij zelfverzekerde voel.


Ik was een persoon die liever een ander persoon liet spreken en weinig zelf vertrouwen had.


Karin heeft mij geleerd hoe ik daar mee om kan gaan.


Ook heb ik geleerd hoe ik kan luisteren naar mijn lichaam, wat die aangeeft, zodat ik er iets mee kan doen, waardoor ik mij beter voel.


Arnold Heida

Klantenervaring TLCC-methode:

Mijn ervaring met de behandelingen van Karin Walda.


Ongeveer 7 jaar geleden ben ik Karin tegen gekomen. Het prikkelde mij, wat haar beroep was en hoe zij vertelde over hoe om te gaan met bepaalde situaties.


Op het moment dat ik haar tegen kwam zat ik helemaal vast in mijn lichaam, had het gevoel niet meer vooruit of achteruit te kunnen.

Ik was iemand die voor iedereen wilde zorgen en zich daar voor 100 % voor in zette.

Met als resultaat dat ik mijzelf helemaal vergat en wegcijferde.


Vanaf het moment dat ik in behandeling bij Karin ben gegaan is er veel veranderd.

Mijn lichaam vertelde via Karin waar ik tegen aan liep en waar ik mee aan de slag mocht gaan. Doordat Karin een goede uitleg in begrijpende taal gaf kon ik het begrijpen wat er in mijn lichaam gaande was en hoe dit te kunnen veranderen. Karin heeft mij met haar energie ondersteunt om het te kunnen veranderen.


Iedere keer na een behandeling voelde ik mij als herboren, heerlijk ontladen en het voelde weer licht.


Door de uitgebreide uitleg en het steeds opnieuw laten voelen heb ik mijn intuïtie zo kunnen ontwikkelen dat ik nu  blokkades, gevoelige stukjes in mijn lichaam kan voelen, herkennen en terug vertalen naar een situatie, zodat ik eraan kan werken om het te veranderen.


Tijdens de behandelingen hebben we veel gesproken over hoe ik in mijn werk sta. Hierdoor heb ik inzicht gekregen in mijn eigen handelen en hoe de omgeving erop reageert. Door hier bewust van te zijn, is het gemakkelijker om dit bij te stellen, zodat ik er lichter insta.


Karin heeft mij het gevoel gegeven dat alles goed komt, en die ervaring mag ik steeds meer meemaken.


Dankzij de behandelingen is “ Ik Metsje” weer de eerste persoon geworden die belangrijk is en hierdoor kan ik beter en met veel meer energie er voor een ander zijn.


Metsje van der Let