Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Investering in jezelf

Op het moment dat mensen interesse tonen in mijn behandelmethode is vaak de eerste vraag: "Wat kost dat?"


Daarna is vaak het antwoord:"Nou dat is wel duur!"


Het is veel geld, maar bij mijn sessies, gaat het niet om de hoeveelheid geld, maar om de waarde die je hiervoor krijgt. En daarom kan ik alleen maar zeggen: "Het is de beste manier van investeren met het hoogste rendement, want door te investeren in jezelf heb je de toegang geopend voor een onvoorstelbare waardevermeerdering van jezelf".


Op het moment dat mensen interesse tonen in mijn behandelmethode is vaak de eerste vraag: "Wat kost dat?"


Daarna is vaak het antwoord:"Nou dat is wel duur!"

Het is veel geld, maar bij mijn sessies, gaat het niet om de hoeveelheid geld, maar om de waarde die je hiervoor krijgt. En daarom kan ik alleen maar  zeggen: "Het is de beste manier van investeren IN JEZELF met het hoogste rendement, want door te investeren in jezelf heb je de toegang geopend voor een onvoorstelbare waardevermeerdering van jezelf".


Ieder mens is zo waardevol, maar we zien de waarde van onszelf vaak niet in. Alles qua materie is zo ontzettend belangrijk geworden voor ons en daar investeren we veel in, omdat het voor iedereen zichtbaar is. Ons Innerlijke welzijn is voor velen niet zichtbaar (we doen er ook van alles aan om het onzichtbaar te houden) en daardoor willen we daar ook niet (teveel) vrijwillig in investeren. Pas als het "moet" dan zijn we met een behoorlijke dosis weerstand bereid om het dan toch maar te doen.


Echter vergeten we dat we daar altijd op een andere manier en op andere vlakken binnen ons leven de prijs voor betalen. 


Dit zien we vaak pas als het te laat is...als we ziek worden, als we ons werk verliezen of als we vastlopen. 


We willen niet investeren in onze gezondheid en daarom zullen we dan moeten investeren in het herstellen van onze gezondheid op het moment dat we ziek zijn.


Omdat het investeren in jezelf toch zal gebeuren in je leven, is de vraag die je jezelf mag stellen:


"Ben ik vrijwillig bereid om kosten te betalen om mijn gezondheid te behouden of ben ik bereid om gedwongen kosten te betalen die zullen ontstaan door mijn ziek zijn". ❤️