Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Aan de voet van de berg

Je zit in een periode waarin de uitdagingen zich opstapelen. Er komt van alles op je pad en het voelt soms net alsof je aan de voet van een berg staat.


Je kunt een berg rennend beklimmen en dan de top niet halen of je kunt de berg rustig beklimmen. Het gaat iets langzamer, maar je haalt de top wel. Het belangrijkste is dat je in beweging blijft. En als je boven bent, kun je ook echt genieten van het uitzicht. Lekker genieten van het feit dat je het gehaald hebt en trots zijn op de kracht die je hebt laten zien. Dat is jouw innerlijke kracht!!


Alle obstakels die je tegenkomt, zijn er om je te trainen. Om je te laten voelen dat je Innerlijke Kracht steeds meer toeneemt en dat je instaat bent om elke uitdaging aan te gaan. Daarnaast word je getraind om je bewustzijn te ontwikkelen.


Je mag vertrouwen hebben, want je kunt het! Ook al heb je soms het gevoel dat je ten onder zult gaan, dat je op wilt geven, omdat je denkt dat het teveel of te zwaar is. Je krijgt precies dat wat je krachtiger zal maken.


Het belangrijkste is dat je jouw energie op de juiste manier inzet. Dat zorgt ervoor dat je de top gaat halen. Daarom is het belangrijk dat je je focus op de juiste dingen richt. Namelijk op je doel en dat je leeft in wat er NU is. Achterom kijken is zinloos, je wilt vooruit, dus daar mag je je focus ook op zetten. Zet je focus op hetgeen waar je naar toe wilt. En deal met de dingen die je op daardoor op dat moment tegenkomt. Want het obstakel dat de weg op dat moment blokkeert, is datgene wat NU je aandacht nodig heeft. De rest zal onbereikbaar blijven als je dit negeert. 


Weet wat je doel is, kom in beweging, volg je gevoel, doorleef je emoties, neem je eigen verantwoordelijkheid en leef in het NU.

Deze combinatie zal ervoor zorgen dat jij in veiligheid datgene zult bereiken wat je voor ogen hebt.


En tijdens het “beklimmen van jouw berg” zal je weer een stuk groei doormaken. Je Innerlijke Kracht zal zich meer ontplooien en je zult je (nog) meer bewust worden van jouw potentieel.❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

“Als ik mijn energie op de juiste manier inzet door rustig en in beweging te blijven, kan ik elke uitdaging aan. Hierdoor zal mijn bewustzijn en Innerlijke Kracht groeien”. ❤️