Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Beschermengel

Je hebt deze kaart getrokken, omdat je erop mag vertrouwen dat er altijd een beschermende energie naast je staat. Je beschermengel is steeds bij je aanwezig. Misschien verwacht je dat je hem moet zien of voelen. Dat kan en is fijn, maar je krijgt ook de bescherming die je nodig hebt zonder dat je het ziet of voelt. 


Vanuit je denken zul je het contact met je beschermengel alleen maar blokkeren. Vertrouw erop dat hij aanwezig is en hoe meer je durft te vertrouwen op het feit dat dat zo is, hoe groter de kans is dat je hem ook zult ervaren. ❤️

Je beschermengel laat regelmatig tekenen achter dat hij aanwezig is. Dit kan op verschillende manieren, maar één van de duidelijkste is dat er "opeens" een wit veertje op je pad ligt. Een teken van je beschermengel waarmee hij wil aangeven dat hij bij je is en dat je omringt wordt met liefde.


Je beschermengel is altijd bij je en zal je leiden, zonder dat je daar misschien bewust van bent, naar de meest veilige situatie voor jou. Uiteindelijk bepaal jij door je keuzes hoe de situatie verloopt, maar jouw beschermengel zal alles doen en zorgdragen voor je veiligheid. Het is aan jou of je die bescherming aanvaardt of afkeurt. 


Laat het maar toe dat er ook voor jou gezorgd wordt! ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ook al is mijn beschermengel voor mij onzichtbaar of onvoelbaar. Ik vertrouw erop dat ik steeds door z'n liefde en aanwezigheid geleid wordt naar de meest veilige situatie voor mij, want er mag ook voor mij gezorgd worden. ❤️