Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Bescherming

Op de foto zie je een rij met palen die een natuurlijke bescherming vormen tegen het "beuken" van de golven bij hoog water. Maar je ziet ook dat die palen al aan het "aftakelen" zijn. 


Je hebt dit kaartje getrokken, omdat je ziel je aangeeft dat het hoog tijd is om aandacht te besteden aan jouw natuurlijke bescherming, jouw immuunsysteem wat jou als mens beschermt op het moment dat de golven van het leven tegen jou als mens aan "beuken". ❤️

Vaak denken we als mens dat we alles wel goed voor elkaar hebben en dat we goed voor onszelf zorgen, omdat het (ernstig) ziek worden is uitgebleven, maar zoals ook met de paaltjes op de foto, is het een proces van lange duur. Dus dat betekent dat je vaak zonder je het in de gaten hebt, je "paaltjes op afknappen staan". Ze staan er immers nog steeds, maar pas op het moment dat er een golf aankomt en het paaltje begeeft het, kom je tot besef dat het paaltje langzaam aan het afbrokkelen was.


Dus voorkom dat je dat moment gaat meemaken. Zorg goed voor jezelf, maar wel op een andere manier dan dat je nu doet. Misschien mag het totaal anders, misschien mag het meer, misschien mag het vaker...het heeft in ieder geval jouw persoonlijke en liefdevolle aandacht nodig. Hierbij mag je dus nu naar binnen keren en i.p.v. dat je ervan uit gaat dat alles maar goed gaat, omdat de klachten (nog) onzichtbaar zijn. Je mag van het zichtbare naar het onzichtbare...van het denken naar het voelen.... en van het "ik weet het wel" naar "ik mag me meer verdiepen in wat er nu gaande is in mijn lichaam". 


Waarschijnlijk heb je al vaak kleine aanwijzingen van je lichaam gehad en heb je er wel naar gekeken, maar het nagelaten om daarnaar te handelden. NU is het tijd om ook daadwerkelijk ernaar te gaan handelen. 


Zoals je het gezegde misschien wel kent:"Voorkomen is beter dan genezen!" is hier volop van toepassing. Dit geldt nu voor jou i.p.v. voor de ander! 


Zorg dat je je NATUURLIJKE bescherming (dat is iets anders dan de de bescherming door allerlei "kunstgrepen van buitenaf", maar door SAMENWERKING MET JE LICHAAM VAN BINNENUIT) weer de aandacht krijgt die het nodig heeft om jou als mens veilig te houden. Alleen zo voorkom je dat je straks een heleboel moet gaan genezen....als er dan nog iets te genezen valt....❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik mag bewust luisteren naar wat mijn lichaam aangeeft en er dan ook daadwerkelijk naar gaan handelen, want alleen zo kan ik mezelf gezond houden en voorkom ik dat ik straks in een lange periode van herstel terecht kom. ❤️