Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

De clown spelen

De meeste mensen zijn gek op clowns en dat is ook logisch. Ze maken grappen en grollen en zorgen ervoor dat er altijd wat geks gebeurt en je dubbel ligt van het lachen.


Dat is leuk, maar op het moment dat je ziet dat iemand de clown speelt in z'n eigen leven, dan wordt het een ander verhaal. ❤️

Het is belangrijk dat je humor in je leven hebt, dat werkt helend, maar het wordt oppassen geblazen als je de rol van clown spelen zo in je leven hebt binnengehaald, dat je het zo eigen hebt gemaakt en zo vergeten bent hoe je eruit kunt stappen. Dan wordt je hele leven één groot spel.


Een lachwekkende vertoning naar JEZELF toe. Je bent dan gestopt om jezelf, je behoeften, je emoties en je gevoel serieus te nemen. Je lacht alles weg en zorgt er zo voor dat alles er prachtig uit ziet en heel mooi overkomt, terwijl je van binnen treurt als een pierrot. De tranen van de pierrot zijn dan nog wel zichtbaar, die van jou blijven verborgen voor de buitenwereld en voor jezelf.


Het is van het allergrootste belang dat je JEZELF, op de momenten dat het nodig is, serieus neemt. Want jij bent het waard om serieus genomen te worden. En als je eraan voorbij gaat om jezelf serieus te nemen, zal de buitenwereld er ook aan voorbij gaan om jou, jouw behoeften en jouw gevoelens ook serieus te nemen.


Kijk jezelf eens aan in de spiegel en neem eens de tijd om te kijken hoe het echt met jou is. Kijk door de “schmink” en de grote glimlach heen en ga op zoek naar de persoon achter de rol.


Misschien zul je het van jezelf ontkennen dat je zo met jezelf omgaat, omdat je dit al zolang doet en je vergeten bent wie er werkelijk achter de clown verscholen gaat.


Neem eens echt de tijd om verder te kijken (naar jezelf) dan de “voorstelling” zo op het eerste gezicht laat zien.


Je verdient het om gezien en gehoord te worden door jezelf en daardoor ook door je omgeving, want jij, jouw behoeften en gevoelens verdienen alle oprechte aandacht. ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik mag heel veel humor in mijn leven toelaten, maar als de humor mijn ware ik overschaduwt, dan ben ik tever gegaan. Ik mag mezelf, mijn behoeften en gevoelens serieus (gaan) nemen, omdat ik belangrijk ben op deze wereld en recht heb om gezien en gehoord te worden als de persoon die ik vanuit mijn kern ben. ❤️