Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Door het ijs zakken 

Als je naar de foto kijkt, zie je een heel erg dun laagje ijs en dat dunne laagje is ook nog eens gebroken.


Er is iemand door het ijs heen gegaan.


Je ziet dus dat het ijs te dun was om de last te dragen. ❤️

Dit kaartje krijg je om je te vragen om eens naar je eigen belasting te kijken. Hoeveel heb jij te dragen in je leven? Je bent vaak geneigd om alles maar op je te nemen, om alles wat je gevraagd wordt uit te voeren, ook al moet je daarvoor over 1 nacht ijs gaan. Pas daar voor op!! Als jouw belasting zo hoog is, dan is de kans groot dat bij jou straks net als het ijs het “gewicht” daarvan teveel wordt om te dragen en zul je er zelf “kapot” aan gaan.


Je wilt alles voor iedereen overnemen, maar dat is onmogelijk. Je mag anderen wel ondersteunen, maar het dragen van de lasten kan een ieder alleen maar voor zichzelf doen.

Net als het ijs, lijk je heel sterk, maar tegelijkertijd maakt die uitstraling je ook heel zwak. Want als jouw “zwakte” voor een ander verborgen houdt, dan zal hij er ook altijd vanuit gaan dat je alles wel aan kunt. En misschien kun je het wel, maar daarvoor zal je uiteindelijk moeten gaan “verharden” om de lasten van anderen te kunnen dragen. Door het verbergen van jouw zwakke kanten, zul je uiteindelijk jezelf teveel belasten en daarmee verzwak je jezelf juist!


Jij bent goed zoals je bent, met je zwakkere kanten. Die horen ook bij jou, dus laat ze eens wat vaker zien, zodat het voor anderen ook duidelijk wordt dat er een limiet zit aan jouw belastbaarheid. ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik denk misschien sterk te zijn als ik lasten van anderen draag, maar dat betekent dat ik daardoor uiteindelijk boven de grens van mijn belastbaarheid kom en zelf ten onder ga en het is mijn verantwoordelijkheid om dat te voorkomen. ❤️