Dit is de website van KarinWalda.nl ❤️

Echtheid

Als je naar deze bok kijkt, zie je dat er van alles “scheef” of “rommelig” zit. En juist dat geeft hem de “look” die hem zo aantrekkelijk, zelfs vertederend maakt. En wat hem maakt tot wat hij is …. een langharige bok met een uniek uitstraling. Je herkent hem meteen, omdat hij alle kenmerken van die bepaalde soort vertoont en dat is voor iedereen duidelijk zichtbaar.


Hoe zit dat met jou?? Durf jij jezelf te tonen aan de wereld zoals jij bent? ❤️

Gewoon ’s morgens vroeg, zo uit je bed naar de deur durven lopen. Zonder een lading make-up naar de winkel gaan of vrienden ontvangen in je huis, terwijl je (nog) het nog een rommeltje vindt??


Voor veel mensen is dat héél moeilijk, want de grens tussen “lekker jezelf zijn” en “bijna asociaal” is voor menigeen héél dun. Want wanneer is het ontoelaatbaar om er op een bepaalde manier bij te lopen en wanneer is het gewoon lekker om jezelf te zijn. Door de hoge druk vanuit de maatschappij en de “24/7-moeten-presteren-mentaliteit”, wordt het steeds lastiger om jezelf te kunnen, mogen en durven zijn. Maar jij bent jij. Ook als je je haar door elkaar zit, ook als je huis rommelig is.


En misschien ben jij wel véél meer jij als dat zo is. Want je kan dan zonder maskertje op rondlopen of zonder een rol te spelen om maar te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen van de maatschappij. Jij mag je laten zien in je puurste vorm met al je kwaliteiten die in jou zitten. En natuurlijk leven we binnen een maatschappij en willen we ons er bij aanpassen, maar zorg er wel voor dat jij jouw unieke identiteit behoudt en je (op gezette tijden) jezelf (weer) durft te laten zien zoals jij bent!


Toon je echtheid aan de wereld en laat zien hoe mooi en waardevol je van nature bent. ❤️


Een ondersteunende affirmatie hierbij is:

Ik durf mezelf te tonen aan de wereld zoals ik ben, want ik ben mooi en bijzonder in mijn puurste vorm. ❤️